Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κακλαμανάκης: «Δεν είναι μόνο η Σοφία, απειλήθηκε δύο φορές η ζωή μου»

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 11:00 Γράφτηκε από τον
Ο Νίκος Κακλαμανάκης. Ο Νίκος Κακλαμανάκης.

Σε νέες καταγγελίες προχώρησε και ο Ολυμπιονίκης, Νίκος Κακλαμανάκης, σχετικά με την υπόθεση αποκαλύψεων από τη Σοφία Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση από παράγοντα της ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας. Πρόκειται για νέα τοποθέτηση του κ. Κακλαμανάκη, ο οποίος την Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, είχε αποκαλύψει πως παράγοντες της ομοσπονδίας «απειλούσαν παιδιά για να μην μιλήσουν».

Το πρωί της Δευτέρας ο Ολυμπιονίκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αποκάλυψε πως η περίπτωση της Σοφίας Μπεκατώρου δεν είναι μεμονωμένη και πως «και άλλες κοπέλες έχουν έρθει αντιμέτωπες με τον εφιάλτη». Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κακλαμανάκης «αν κάποιος ψάξει τα πάντα στην Ομοσπονδία θα βρει πολλά περισσότερα, περισσότερα κι απ’ όσα γνωρίζουν οι αθλητές».

Στη συνέχεια ο Νίκος Κακλαμανάκης είπε πως ο ίδιος είχε γνώριζε για τη σεξουαλική κακοποίηση στη Σοφία Μπεκατώρου, καθώς του το είχε αποκαλύψει η ίδια, λίγο μετά την παρέμβασή του στην Βουλή για το αθλητικό νομοσχέδιο τον Νοέμβριο του 2019. Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιονίκης κάλεσε τους αθλητές να είναι ενωμένοι απέναντι στη βία που ασκείται και εξαπέλυσε και πάλι κατηγορίες κατά της ομοσπονδίας για διασπάθιση δημόσιου χρήματος και κατάχρηση εξουσίας.
 
Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιονίκης στην ιστιοσανίδα μίλησε στο OPEN TV την Κυριακή λέγοντας πως υπάρχουν κι άλλα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης για τα οποία ο ίδιος είχε ακούσει «δεξιά κι αριστερά».

Πηγή: ethnos.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport