Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον εισαγγελέα η υπόθεση Μπεκατώρου

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 13:50 Γράφτηκε από τον
Στον εισαγγελέα η υπόθεση Μπεκατώρου Στον εισαγγελέα η υπόθεση Μπεκατώρου

Θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έφερε η ανακοίνωση της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας για τη σεξουαλική κακοποίηση της Μπεκατώρου..Στον αρμόδιο εισαγγελέα βρίσκονται πλέον οι αποκαλύψεις

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η στάση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας για τη σοκαριστική εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου, που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από παράγοντα της Ομοσπονδίας όταν ήταν 22 ετών.

Σε ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας χαρακτήρισε τη σεξουαλική βία που υπέστη η χρυσή ολυμπιονίκης ως «δυσάρεστο περιστατικό», καλώντας τη μάλιστα να καταγγείλει συγκεκριμένα ποιος ήταν ο δράστης της επίθεσης.

Αντίστοιχα, ερωτηματικά προκάλεσε η στάση του Αντώνη Δημητρακόπουλου, προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, ο οποίος για δυόμιση δεκαετίες βρίσκεται στη συγκεκριμένη θέση και άρα ήταν αυτός που ηγούνταν της ομοσπονδίας κατά τη χρονική στιγμή που η Σοφία Μπεκατώρου υπέστη την κακοποίηση αυτή.

O κ. Δημητρακόπουλος αναρωτήθηκε γιατί η αθλήτρια δεν κατήγγειλε την κακοποίησή της νωρίτερα, ενώ αμφισβήτησε ότι συνέβη η σεξουαλική επίθεση εις βάρος της.

 

Πηγή: Koutipandoras.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα