Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναβατόριο από την Περιφέρεια στο Δημοτικό κολυμβητήριο στο Παγκρήτιο

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 18:01 Γράφτηκε από τον
Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Συριγωνάκης παραδίδει το μηχάνημα προς χρήση. Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Συριγωνάκης παραδίδει το μηχάνημα προς χρήση.

Δόθηκε σε χρήση σήμερα, 28/9 το αναβατόριο στο Δημοτικό κολυμβητήριο στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Το πολύ χρήσιμο αυτό μηχάνημα χρηματοδότησε η Περιφέρεια Κρήτης και θα συμβάλλει σημαντικά στην παροχή υπηρεσιών για τα άτομα με κινητικά προβλήματα, για τους ηλικιωμένους και για όλους όσους είναι αναγκαίο να εισέρχονται στην πισίνα με ασφάλεια.

Αναλυτικά η ανάρτηση από τον αντιπεριφερειάρχη κ. Συριγωνάκη:

120352764 10223071794208069 2817570224122328974 n

«Μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Ηρακλείου, η Περιφέρεια Κρήτης με απόφαση του Περιφερειάρχης μας, χρηματοδότησε την αγορά και τοποθέτηση στο Παγκρήτιο Στάδιο ενός μηχανήματος Αναβατορίου, που αναμφισβήτητα θα συμβάλλει σημαντικά στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους Συμπολίτες μας.

Το Αναβατόριο αυτό (δεν είναι σταθερό, αλλά μετακινούμενο) βοηθάει Άτομα με κινητικά προβλήματα, Ηλικιωμένους ή ακόμα και Συμπολίτες μας που είναι τραυματίες, να εισέρχονται και να εξέρχονται από την πισίνα με Ασφάλεια και κυρίως με ευκολία.

Η Ασφάλεια των Συμπολιτών μας και η Προσβασιμότητα τους στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του νησιού μας, αποτελούν προτεραιότητα όλων μας».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport