Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έξι και... όχι πέντε τα κρούσματα κορονοϊού στην Εθνική Πόλο!

Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020 19:00 Γράφτηκε από τον

Έξι αποδείχθηκε ότι ήταν τα κρούσματα κορωνοϊού στην Εθνική πόλο ανδρών, όπως ενημέρωσε την Πέμπτη (6/8) η ΚΟΕ

Την Τετάρτη (5/8) έγιναν νέα τεστ σε άνδρες και γυναίκες κι ένας ακόμη αθλητής βγήκε θετικός στην covid-19, ο οποίος ήταν από την 1η Αυγούστου στην «γκρίζα» ζώνη, όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση.

Όλα τα υπόλοιπα μέλη των δύο εθνικών ομάδων είχαν καθαρά τεστ.

Αναλυτικά: «Αρνητικός ήταν ο έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκαν χτες (5/8), από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, οι Εθνικές μας ομάδες υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών, για τον νέο κορονωϊό covid - 19.

Έτσι, εκτός των αρχικών 5 θετικών δειγμάτων (4 αθλητές, ένα μέλος του staff), στα οποία προστέθηκε χτες και άλλος ένας αθλητή που βρισκόταν στη “γκρίζα” ζώνη, στον αρχικό έλεγχο (1/8), όλοι οι υπόλοιποι αθλητές και αθλήτριες των δύο Εθνικών μας ομάδων, καθώς επίσης και τα τεχνικά επιτελεία τους, ήταν αρνητικοί στον έλεγχο.

Στην Εθνική ομάδα των Γυναικών εξετάστηκαν 16 αθλήτριες, 3 μέλη του προπονητικού τιμ και ένα (1) του υπόλοιπου staff, ενώ στην αντίστοιχη των Ανδρών 11 αθλητές, 2 και ένας (1) αντίστοιχα.

“Όλα έγιναν όπως ορίζουν οι σχετικές οδηγίες και οι κανόνες του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου. Οι θετικοί του πρώτου ελέγχου (31/7 και 1/8), παραμένουν σπίτια τους, είναι καλά στην υγεία τους και μόλις περάσει το 14ήμερο της καραντίνας τους θα υποβληθούν σε νέο τεστ, όπως απαιτείται, για να λήξει το θέμα”, δήλωσε ο γιατρός των Εθνικών ομάδων μας και μέλος της Κεντρικής Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ, Γιώργος Μαρίνος».

Πηγή: a-sports.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα