Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Εμιλι Ραταϊκόφσκι είναι έγκυος -Το εντυπωσιακό φιλμ της Vogue που αποκάλυψε την είδηση

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 22:25
Φωτογραφία: YouTube / Vogue Φωτογραφία: YouTube / Vogue

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι έγκυος και παρουσιάζει το αγέννητο μωρό της μέσα από ένα μίνι φιλμ για λογαριασμό της Vogue.

Σε ένα αποκλειστικό βίντεο, υπό τη σκηνοθετική ματιά της Λένα Ντάνχαμ, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι εμφανίζεται σε έναν εσωτερικό μονόλογο, έναν διάλογο με το αγέννητο μωρό της, καθώς περπατά στους δρόμους του Μανχάταν, κάνει ντους στο μπάνιο της ή παρακολουθεί εικόνες από το υπερηχογράφημα.

«Σε περιμένουμε, αναρωτιόμαστε τι θα γίνεις» ακούγεται να λέει η Έμιλι Ραταϊκόφσκι στο αγέννητο μωρό της, χωρίς να γνωρίζουμε σε ποια εβδομάδα της κύησης βρίσκεται. «Το σώμα μου βαδίζει, χωρίς καμιά βοήθεια από μέρους μου» συνεχίζει το μοντέλο. Στο βίντεο πρωταγωνιστεί και ο αγαπημένος της σκύλος, τον οποίο έχουμε δει να βγάζει βόλτα πολλές φορές στους δρόμους του Μανχάταν.

Βίντεο: Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι αποκαλύπτει κινηματογραφικά την εγκυμοσύνη της

«Μια μέρα σύντομα, τόσο σύντομα η παρουσία σου θα είναι μια πραγματικότητα. Αδημονώ να δω ποιος θα είσαι» λέει η Έμιλι Ραταϊκόσφκι κλείνοντας ένα μίνι φιλμ που γυρίστηκε με αφορμή την εγκυμοσύνη της για λογαριασμό της Vogue.

Γιατί η Έμιλι Ραταϊκόφσκι δεν αποκαλύπτει το φύλο του μωρού

Η 29χρονη Έμιλι Ραταϊκόφσκι αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της στην Vogue και εξηγεί γιατί δεν θέλει να αποκαλύψει το φύλο του μωρού. «Όταν ο άνδρας μου και εγώ λέμε στους φίλους μας ότι είμαι έγκυος, η πρώτη τους ερώτηση μετά τα “συγχαρητήρια” είναι σχεδόν πάντα “γνωρίζεται τι θέλετε να είναι;”. Μας αρέσει να απαντάμε πως δεν θα γνωρίζουμε το φύλο του μέχρι το παιδί να γίνει 18 χρόνων και να μας ενημερώσει» λέει.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι συνεχίζει λέγοντας πως κατανοεί γιατί ο κόσμος καταλήγει σε αυτές τις γενικότητες, αφού όπως διαπιστώνει «πολλές από τις εμπειρίες ζωής μας έχουν φύλο και θα ήταν ανέντιμο να προσπαθήσουμε να απαρνηθούμε την πραγματικότητα πολλών εξ αυτών».

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι παντρεύτηκε με τον Σεμπαστιάν Μπέαρ ΜακΚλαρντ το 2018 στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης. Η είδηση του γάμου «έσκασε» κάπως αναπάντεχα, όταν το ίδιο το μοντέλο αποκάλυψε το γεγονός με μια selfie μαζί με τον σύζυγό της στο Instagram.

Πηγή: iefimerida.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

Σχετικά Άρθρα