Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020

Αντώνης Ανδρουλάκης: «Κάναμε ένα καλό ματς και δώσαμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά»

Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 17:28 Γράφτηκε από την

Δηλώσεις για τη νίκη-πρόκριση επί του ΑΟΤ, αλλά και για τη συνέχεια παραχώρησε ο προπονητής του Ηροδότου στην επίσημη σελίδα του συλλόγου.

Ο νεαρός τεχνικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του τονίζοντας ότι έδωσε ευκαιρίες και σε δύο νέα παιδιά.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ηρόδοτου:

«Ήταν ένα ματς για το Κύπελλο, που μας ενδιαφέρει ως θεσμός. Ο ΑΟΤ ως ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας δεν είχε να χάσει κάτι. Κάναμε ένα καλό ματς. Είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές. Συγχαρητήρια τους παίκτες μου για την πρόκριση. Συνεχίζουμε.

Επιλέξαμε σε αυτό το ματς να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν είχαν πάρει έως τώρα αρκετό ή καθόλου χρόνο συμμετοχής σε αγώνες. Με τον ΑΟΑΝ χρησιμοποίησα έναν και σήμερα δύο μικρούς. Θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι υπόλοιποι παίκτες, ώστε να έχω μία ολοκληρωμένη εικόνα σε ρεαλιστικές συνθήκες όλων των παικτών μας. Έτσι θα μπορώ να τους αξιολογήσω όλους.

Τώρα έρχεται ένα δεκαήμερο χωρίς επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας. Θα ξεκουραστούμε, αλλά και θα επιδιώξουμε να διορθώσουμε και τις αδυναμίες μας, ώστε να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί στην συνέχεια».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)