Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Νέα τηλεδιάσκεψη της ΕΠΣΗ... με την συμμετοχή όλων των σωματείων!

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 12:23 Γράφτηκε από τον

Την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί νέα τηλεδιάσκεψη την οποία διοργανώνει η Εκτελεστική Επιτροπή και Επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ, όπου θα συμμετάσχουν όλα τα σωματεία του Ηρακλείου!

Σκοπός της τηλεδιάσκεψης είναι η ανταλλαγή απόψεων και η κατάθεση προτάσεων σχετικά με τα τοπικά πρωταθλήματα του Ηρακλείου!

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

Νέα τηλεδιάσκεψη διοργανώνουν η Εκτελεστική Επιτροπή και η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ με τη συμμετοχή αυτή τη φορά όλων των σωματείων δυνάμεως ΕΠΣΗ Α1 - Α2 – Β’ και Γ’ Κατηγορίας.

Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 18:00 με σκοπό την επικοινωνία με τους εκπροσώπους των σωματείων, την ανταλλαγή απόψεων και την κατάθεση προτάσεων για τα τοπικά πρωταθλήματα του Ηρακλείου.

Όλα τα σωματεία θα παραλάβουν στο επίσημο email που έχουν δηλώσει στην ΕΠΣΗ το link συμμετοχής και τις οδηγίες σύνδεσης στην πλατφόρμα της τηλεδιάσκεψης.

Η συμμετοχή στην πλατφόρμα της τηλεδιάσκεψης μπορεί να γίνει μέσω laptop, tablet ή smartphone. Όλοι παρακαλούνται για καλύτερο ήχο να διαθέτουν handsfree ή ακουστικά.

Η σύνδεση μέσω του Link που θα σταλεί στο email κάθε σωματείου, θα γίνει την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου από τις 17:30 έως τις 18:00, προκειμένου να γίνει η αποδοχή της συμμετοχής του και το τσεκάρισμα από τον τεχνικό. Η τηλεδιάσκεψη θα ξεκινήσει στις 18:00.

Παρακαλούνται άπαντες να τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα όπως και τις οδηγίες συμμετοχής που θα δοθούν στο ξεκίνημα της τηλεδιάσκεψης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport