Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021

Παρουσίαση του αθλητικού συλλόγου «Ευγένιος Γκέραρντ» στον Δήμαρχο Χερσονήσου

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 16:13 Γράφτηκε από τον

Παρουσίασαν το νέο αθλητικό σύλλογο στον Δήμαρχο Χερσονήσου, ο Μανώλης Παπαδάκης και η Κατερίνα Τραβαγιάκη

Παρουσίαση στον Δήμαρχο Χερσονήσου, Γιάννη Σέγκο, του νέου αθλητικού συλλόγου "Ευγένιος Γκέραρντ", έγινε σήμερα από τον γιο του Ευγένιου, Μανώλη Παπαδάκη και την σύζυγο του εκλιπόντα, Κεταρίνα Τραβαγιάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Χερσονήσου:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΓΚΕΡΑΡΝΤ

Το νέο «Αθλητικό Σύλλογο Ευγένιος Γκέραρντ» με έδρα την Ελιά Πεδιάδος του Δήμου Χερσονήσου παρουσίασαν στο Δήμαρχο Χερσονήσου, Γιάννη Σέγκο ο γιος του Ευγένιου Γκέραρντ, Μανώλης Παπαδάκης και η σύζυγος του εκλιπόντα, Κατερίνα Τραβαγιάκη.

Ο Ολλανδός προπονητής, Ευγένιος Γκέραρντ που επέλεξε την Ελιά για κατοικία του τα τελευταία 25 χρόνια της ζωής του, κατέχει το ρεκόρ του μακροβιότερου προπονητή στον πάγκο ελληνικής ομάδας (ΟΦΗ) και αποτελεί μια από τις πλέον εμβληματικές φυσιογνωμίες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το ήθος και την αξία του αναγνώρισαν οι λάτρεις του λαοφιλούς αθλήματος και κέρδισε το σεβασμό και την εκτίμηση όλων.

«Το σωματείο αυτό έχει ως στόχο να συνεχίσει το όραμα του Ευγένιου για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου από τις μικρές ηλικίες, χωρίς άγχος και ανταγωνισμό, με σεβασμό πρωτίστως στα ίδια τα παιδιά και στο νεαρό της ηλικίας τους,» ανέφερε ο κ. Παπαδάκης.

Στο άμεσο μέλλον, η ομάδα «Ευγένιος Γκέραρντ» θα μπορεί να λάβει μέρος στο επίσημο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ηρακλείου, όπου θα συμμετέχουν παιδιά από την υπάρχουσα ακαδημία GERARDS – PAPADAKIS SOCCER ACADEMY, που έχει ως έδρα το Παγκρήτιο στάδιο και ίδρυσαν τον Σεπτέμβριο του 2016, ο ίδιος ο Ευγένιος Γκέραρντ με το Μανώλη Παπαδάκη. Στο εξής, τα παιδιά που ανήκουν στην ακαδημία θα έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα για περισσότερα χρόνια και να συμμετέχουν στα τοπικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ.

«Σε πανελλήνιο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του κόσμου το όνομα του Γκέραρντ για το ήθος του και την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

Οι παίκτες του δεν έχουν να πουν μόνο για το προπονητικό πρόγραμμα και το αγωνιστικό κομμάτι που τους «οδήγησε» ο Ευγένιος Γκέραρντ, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι τους επηρέασε στη ζωή τους και τους βελτίωσε ως προσωπικότητες.

Αυτό τον «αθλητικό πολιτισμό» που πρέσβευε ο Ευγένιος, καλωσορίζουμε στην Ελιά, στο χωριό του Δήμου μας που επέλεξε για σπιτικό του και στηρίζουμε κάθε προσπάθεια υγιούς επαφής με τον αθλητισμό και ανύψωσης του αθλητικού ιδεώδους, «ευ αγωνίζεσθαι», δήλωσε ο κ. Σέγκος.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport