Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Την Δευτέρα (28/12) η τηλεδιάσκεψη της ΕΠΣΗ με τα σωματεία Β' και Γ' κατηγορίας!

Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 13:15 Γράφτηκε από τον

Ορίστηκε η ημερομηνία τηλεδιάσκεψης της Ένωσης με τα σωματεία Β' και Γ' ΕΠΣΗ

Σε συνέχεια της επικοινωνίας της ΕΠΣΗ με τα σωματεία της μετά την τηλεδιάσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί με τα σωματεία της Α' κατηγορία, σειρά στις 28 Δεκεμβρίου έχουν οι ομάδες της Β' και Γ' ΕΠΣΗ, ώστε να γίνει ανταλλαγή απόψεων και να κατατεθούν ιδέες γύρω από την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο αυτή την εποχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Β’ ΚΑΙ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΕΠΣΗ

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ

Σε συνέχεια της επικοινωνίας με τα σωματεία, η Εκτελεστική Επιτροπή και η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ ανακοινώνουν ότι την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη με όλα τα σωματεία Β’ και Γ’ Κατηγορίας.

Σκοπός της τηλεδιάσκεψης είναι η ανταλλαγή απόψεων και η κατάθεση ιδεών γύρω από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ποδόσφαιρο, όπως και σκέψεις και εκτιμήσεις για το μέλλον.

Μέσω του link που θα σταλεί με e-mail από τη γραμματεία της ΕΠΣΗ σε κάθε σωματείο, θα μπορεί ένας εκπρόσωπός του να μεταφερθεί στην πλατφόρμα της τηλεδιάσκεψης και να συμμετέχει στην διαδικασία.

Η συμμετοχή στην πλατφόρμα της τηλεδιάσκεψης μπορεί να γίνει μέσω laptop, tablet ή smartphone. Όλοι παρακαλούνται για καλύτερο ήχο να διαθέτουν handsfree ή ακουστικά.

Ένας εκπρόσωπος από κάθε σωματείο που θα συμμετέχει στην τηλεδιάσκεψη, θα συνδεθεί μέσω του προσωπικού Link από τις 17:30 έως τις 18:00, προκειμένου να γίνει η αποδοχή της συμμετοχής του και το τσεκάρισμα από τον τεχνικό.

Η τηλεδιάσκεψη θα ξεκινήσει στις 18:00.

Παρακαλούνται άπαντες να τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα όπως και τις οδηγίες συμμετοχής που θα δοθούν στο ξεκίνημα της τηλεδιάσκεψης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα