Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Π. Καπιζιώνης: «Όλοι νιώθουμε ότι περιορίζεται η ελευθερία μας»

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 17:05 Γράφτηκε από τον
Ο Παναγιώτης Καπιζιώνης. Ο Παναγιώτης Καπιζιώνης.

Για την άσχημη κατάσταση που βιώνει το ποδόσφαιρο και ολόκληρη η κοινωνία μίλησε στο Prismasport.gr, ο Παναγιώτης Καπιζιώνης.

Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΑΜ, εκφράζει τους προβληματισμούς του για τον περιορισμό της ελευθερίας και για τις πολιτικές αποφάσεις, οι οποίες όπως τονίζει συρρικνώνουν τα όρια της ελευθερίας μας και την ποιότητα της ζωή μας.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Με την κατάσταση που ζούμε τελευταία οι δύο κλάδοι που ασχολούμαι πλήττονται πολύ. Σε κανέναν δεν αρέσουν τα μέτρα και οι περιορισμοί που πρέπει να τηρούμε, όλοι νιώθουμε ότι περιορίζεται η ελευθερία μας.

Αυτό όμως που με θλίβει περισσότερο είναι ότι για ένα μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας η ελευθερία περιορίζεται μόνο στο να μπορούνε να βγαίνουνε έξω μέχρι αργά για διασκέδαση, να μη φοράνε μάσκα, να πηγαίνουν στο γήπεδο και να βλέπουνε big brother απερίσπαστοι! Με συνέπεια οι διεκδικήσεις τους να συρρικνώνονται ποσοτικά και ποιοτικά, να φτάνουν μέχρι εκεί.

Πριν ένα χρόνο λοιπόν το κομμάτι αυτό της κοινωνίας μάλλον θεωρούσε ότι γύρω μας δεν υπάρχει περιορισμός της ελευθερίας και ανισότητα μεταξύ των ανθρώπων. Σε αντιδιαστολή με αυτό δε διαμαρτύρονται καθόλου για νόμους που περνάνε αυτήν την εποχή και έχουν να κάνουν με τα εργασιακά, με το περιβάλλον και με την εκπαίδευση, οι οποίοι συρρικνώνουν στα αλήθεια τα όρια της ελευθερίας μας και την ποιότητας της ζωής μας.

Αυτή η στάση, είτε εμπεριέχει δόλο, είτε είναι λόγω άγνοιας, είναι προφανές ότι ευνοεί αυτούς που αποφασίζουν για τις τύχες μας και όχι τον πολύ κόσμο».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport