Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

Ν. Μανιώρος: «Δεν μου λείπουν οι πάγκοι - Όταν περάσει η «μπόρα» θα μπορώ να εξετάσω προτάσεις»

Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020 12:35 Γράφτηκε από τον

Διαβάστε όσα ανέφερε στο Prismasport.gr ο Νίκος Μανιώρος.

Αναμφίβολα είναι από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ, αφού την πορεία του με το Μεταξοχώρι, την ομάδα του χωριού του, λίγοι έχουν καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια.

Από την Β ΕΠΣΗ από την οποία προβιβάστηκε στην Α2 και από εκεί κατευθείαν στην μεγαλύτερη τη τάξει κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου. 

Το αήττητο πρωτάθλημα στην Β2 ΕΠΣΗ αλλά και η καλύτερη επίθεση για το Μεταξοχώρι στην περσινή Α2 ΕΠΣΗ δεν επισφραγίστηκε με το μεγαλύτερο επίτευγμα του μέχρι στιγμής την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ.

Ο ίδιος μιλώντας στο Prismasport.gr αναφέρθηκε στις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε, στο Μεταξοχώρι και απάντησε στο ερώτημα αν θα επιστρέψει σύντομα στους πάγκους.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε τους τελευταίους μήνες.

«Όλοι γνωρίζουμε πόσο πρωτόγνωρες καταστάσεις είναι αυτές που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό με την πανδημία και ελπίζω και εύχομαι σε όλον τον κόσμο να έχει την υγεία του και να προσέχει, καθώς δεν είναι καθόλου εύκολο και τα μηνύματα που έρχονται από την υπόλοιπη αλλά και από όλο την πλανήτη, κάθε αλλο παρά αισιόδοξα είναι. Από εκεί και πέρα εύχομαι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, να επιστρέψουν οι ομάδες στα γήπεδα, αυτή είναι η χαρά μας, αυτά είναι τα χόμπι μας, ώστε να δούμε ξανά το αγνό τοπικό ποδόσφαιρο, το οποίο μας ευχαριστεί και γεμίζει τα Σαββατοκύριακα μας.»

Για το γεγονός ότι το Μεταξοχώρι δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

«Θα ήθελα να αναφερθώ και στο Μεταξοχώρι, το οποίο μετά την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ δεν κατάφερε, να δηλώσει συμμετοχή και να κατέβει στο πρωτάθλημα. Είναι ένα στενάχωρο γεγονός αυτό. Για πρώτη φορά στην ιστορία του χωριού, να συμβαίνει μία τόσο ευχάριστη κατάσταση και στο τέλος να μην δηλώνεται η συμμετοχή του. Δεν μπορούμε όμως τη δεδομένη στιγμή, να μείνουμε σε αυτό, αφού βλέπουμε τι συμβαίνει σε όλον τον κόσμο. Οι σκέψεις μας είναι στις οικογένειες, την καθημερινότητα και τις επαγγελματικές δραστηριότητες μας, με μόνο πράγμα στο μυαλό να είναι το πότε θα βγούμε από αυτή την δύσκολη κατάσταση. Ελπίζω και με το εμβόλιο που προμηνύεται, τα πράγματα να ομαλοποιηθούν και να επιστρέψουμε σε μία κανονικότητα και να μπορέσουμε να ευχαριστηθούμε τις μικρές στιγμές και να είμαστε χαρούμενοι.»

Για το αν θα επιστρέψει σύντομα στους πάγκους.

«Να σου πω την αλήθεια, αυτή τη στιγμή δεν μου λείπουν οι πάγκοι, διότι είναι πολλά τα θέματα και δύσκολη η καθημερινότητα. Θέλω να περάσει αυτή η μπόρα, γιατί περί μπόρας πρόκειται και μετά από όλο αυτό, θα είμαι σε θέση να εξετάσω ο,τι προκύψει και να είμαι σε κάτι που με ευχαριστεί, που με γεμίζει και με κάνει χαρούμενο, δηλαδή να ασχοληθώ και πάλι με το ποδόσφαιρο.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport