Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρήστος Βασιλάκης: «Αν είμαστε υπεύθυνοι να προσαρμοστούμε με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ»

Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2020 21:35 Γράφτηκε από την
Ο πρόεδρος της Γαρίπας, Χρήστος Βασιλάκης. Ο πρόεδρος της Γαρίπας, Χρήστος Βασιλάκης.

Ο Χρήστος Βασιλάκης με δήλωση του στο Prismasport.gr καταθέτει την άποψη του για την αναστολή των τοπικών πρωταθλημάτων λόγω των ειδικών συνθηκών.

Ο πρόεδρος της Γαρίπας τονίζει μεταξύ άλλων ότι μπροστά στον φανερό κίνδυνο της υγείας το τελευταίο που πρέπει να απασχολεί τους παράγοντες είναι τα χρήματα που έχουν δαπανήσει και πολύ περισσότερο το κέφι τους, το οποίο ας παγώσει όσο χρειαστεί.

Παράλληλα γνωστοποίησε ότι η ομάδα του θα σταματήσει τις προπονήσεις και οι παίκτες θα πρέπει να φροντίσουν μόνοι τους να γυμνάζονται για να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό έχουμε ως πρώτο μέλημα τη σωματική, πνευματική και ψυχική υγεία των αθλητών μας. Τώρα που υπάρχει φανερός κίνδυνος της υγείας των παιδιών το τελευταίο που μας απασχολεί είναι τα χρήματα που έχουμε δαπανήσει και πολύ περισσότερο το κέφι μας το οποίο ας παγώσει όσο χρειαστεί.

Εάν είμαστε υπεύθυνοι παράγοντες και άνθρωποι θα πρέπει να προσαρμοστούμε με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ.

Η Γαρίπα σταματάει και τις προπονήσεις, οι παίκτες ας φροντίσουν τη φυσική τους κατάσταση κατά μόνας. Μόνο έτσι θα επιστρέψουμε όλοι υγιείς. Καλή δύναμη και καλές γιορτές!!!!»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Κατερίνα Σγουρού

Τελευταία άρθρα από τον/την Κατερίνα Σγουρού