Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

Κουτεντάκης, Πετούσης στο πλευρό των Σινάνι και Μπακαλούμη!

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 21:04 Γράφτηκε από τον
Οι κ. Κουτεντάκης και Πετούσης Οι κ. Κουτεντάκης και Πετούσης

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου βρέθηκαν ο Γιώργος- Πλούταρχος Κουτεντάκης, αντιπρόεδρος ΕΠΣΗ και πρόεδρος επιτροπής πρωταθλημάτων, αλλά και ο Βαγγέλης Πετούσης, πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου.

Οι δυο άνδρες ήθελαν να μάθουν για την πορεία της υγείας των δύο ποδοσφαιριστών του Αλόγου Μαλεβιζίου, Μπακαλούμη και Ραύκου, Σινάνι μετά τον σοβαρό τους τραυματισμό.

Πιο αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΣΗ:

Η αγωνιστική δράση σήμερα για το Κύπελλο ΕΠΣΗ «Νερό Ρούβας» στιγματίστηκε από το περιστατικό στο παιχνίδι Άλογο Μαλεβιζίου-Ραύκος με τον σοβαρό τραυματισμών δύο ποδοσφαιριστών (ένας για κάθε ομάδα), οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Στο Νοσοκομείο πήγαν ο Α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, που βρέθηκε από τα Τυμπάκι στο Ηράκλειο γι’ αυτό το λόγο, και ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου κ. Βαγγέλης Πετούσης. Εκεί ενημερώθηκαν για την πορεία της υγείας των δύο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι μετά την ιατρική βοήθεια και τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν, πήραν εξιτήριο.

Το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ εκφράζει περαστικά στους δύο ποδοσφαιριστές και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport