Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

Έτοιμος για την επιστροφή του στα γήπεδα του Ηρακλείου ο Βαγγέλης Βαρούχας!

Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 17:20 Γράφτηκε από τον
Έτοιμος για την επιστροφή του στα γήπεδα του Ηρακλείου ο Βαγγέλης Βαρούχας! Έτοιμος για την επιστροφή του στα γήπεδα του Ηρακλείου ο Βαγγέλης Βαρούχας!

Ξανά στα ποδοσφαιρικά τοπικά γήπεδα του Ηρακλείου ο Βαγγέλης Βαρούχας.

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών σπουδών του , στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ως αριστούχος φοιτητής επιστρέφει... στις επάλξεις.

Ο Βαγγέλης Βαρούχας γεννήθηκε το 1996 και από μικρός του άρεσε το ποδόσφαιρο. Στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα αγωνίστηκε στις ομάδες Κεραυνό,ΠΟΑ και ΟΦΗ Κ20.

Παράλληλα διετέλεσε βασικό στέλεχος στις μικτές ομάδες Κρήτης, ενώ είχε περιληφθεί στην προεπιλογή της Εθνικής Νέων.

Λόγω της εισαγωγής του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μετακόμισε στην Αθήνα . Όπως είναι φυσικό προτεραιότητα είχαν οι πανεπιστημιακές σπουδές. Όμως η αγάπη για το ποδόσφαιρο είναι απύθμενη. Παρά τις πολλές υποχρεώσεις «έκλεβε» χρόνο και αγωνιζόταν.

Φόρεσε την φανέλα του Μοσχάτου και της Θύελλας Μοσχάτου που συμμετείχαν στην Α' τοπική κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά.

Σήμερα ο Βαγγέλης Βαρούχας επιστρέφει στο Ηράκλειο για μόνιμη εγκατάσταση.

Η αγάπη του για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για το ποδόσφαιρο, όπως είναι φυσικό παρά τον φόρτο των τότε υποχρεώσεων του, είναι σε υψηλό επίπεδο και φυσικά θέλει να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους των τοπικών γηπέδων.

Όλοι θυμούνται τον αέρινο είτε αριστερά είτε δεξιά εξτρέμ ή χαφ, με την γρήγορη κίνηση, την ευκολία που έχει στη ντρίπλα, την πολύ καλή τεχνική και διείσδυση στην αντίπαλη περιοχή ,καθώς και την ικανότητα που έχει στην κάθετη πάσα και στην αλλαγή παιχνιδιού έχοντας πάντα ηγετικές ικανότητες.

Ο Βαγγέλης Βαρούχας συνδύαζε έως σήμερα άριστα σπουδές και αθλητισμό.

Σήμερα συνεχίζει με την ίδια νοοτροπία, δηλαδή να συνδυάζει αθλητισμό, ποδόσφαιρο και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

 

110317246 702439746985462 7149329415868842491 n

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)