Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021

Βροχή τα συλλυπητήρια για τον Γιώργο Μπλεμένο

Δευτέρα, 29 Απριλίου 2019 12:15 Γράφτηκε από τον

Βροχή τα συλλυπητήρια από τις ομάδες του Ηρακλείου για το θάνατο του Γιώργου Μπλεμένου. (Δείτε εδώ το ρεπορτάζ).

 

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις.

 

ΑΟ ΤΥΛΙΣΟΥ

Ο ΑΟ ΤΥΛΙΣΟΥ και προσωπικά ο πρόεδρος Β.Κουβίδης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του καλού φίλου και εργάτη του ποδοσφαίρου Γιώργου Μπλεμένου,

ΠΑΜΟΜ

Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΝΟΜ εκφράζει τα ειλικρινέστατα συλλυπητήρια στους οικείους του Γιώργου Μπλέμενου για τον πρόωρο χαμό του.
Ο εκλιπών ήταν ένας ακούραστος εργάτης του τοπικού ποδοσφαίρου και εξαιρετικός άνθρωπος,

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟ Δ.Σ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΜΠΛΕΜΕΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ:

• NA ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.
• ΑΝΤΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ 100€ ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»
• ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΑ ΤΟΥ.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ

ΠΟΑ

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε το χαμό του Γιώργου Μπλεμένου, ενός εργάτη του τοπικού ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα αγαπητού στο Ηράκλειο. Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΟΑ και προσωπικά ο πρόεδρος Νίκος Αγγελάκης, εκφράζουν τα ειλικρινέστατα συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

 

ΡΑΥΚΟΣ

Το Δ.Σ και προσωπικά ο πρόεδρος του Ραύκου εκφράζει την βαθειά θλίψη και οδύνη για τον θάνατο του Γιώργου Μπλεμένου., Ενός ανθρώπου που πρόσφερε οσο λίγοι στο σωματείο μας. Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο.

Συλληπητήρια στους δικούς του ανθρώπους.

Συλλυπητήρια και από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου που ενημέρωσε για την απόφαση της να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στα προσεχή παιχνίδια στη μνήμη του Γιώργου Μπλεμένου.

Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ηρακλείου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του Γιώργου Μπλεμένου. Το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο θρηνεί για τον χαμό ενός άξιου μέλους του, σημαντικού στελέχους της οικογένειας των προπονητών και με μεγάλη προσφορά κατά το παρελθόν ως ποδοσφαιριστής. Αντιπροσωπεία της ΕΠΣΗ θα παρευρεθεί στην εξόδιο ακολουθία ενώ αποφασίστηκε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του στα προσεχή παιχνίδια. Καλό ταξίδι Γιώργο... 

ΓΣ Εργοτέλης

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Μπλεμένου για τον αδόκητο χαμό του.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Search

Prisma Sport