Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Τι λέει ο Νίκος Τζώρτζογλου για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων

Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 13:43 Γράφτηκε από τον
Τι λέει ο Νίκος Τζώρτζογλου για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων Τι λέει ο Νίκος Τζώρτζογλου για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων

Σε πρωτόγνωρες καταστάσεις βρίσκεται τον καιρό που διανύουμε η κοινωνία λόγω της επέκτασης του κορονοιού με το ποδόσφαιρο να μην ξεφεύγει από αυτή την λαίλαπα. Έτσι, όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου, πλην απειροελάχιστων εξαιρέσεων έχουν βάλει λουκέτο.

Η διακοπή λόγο του κορονοιού,  έχει συμπεριλάβει και τα τοπικά πρωταθλήματα, όπως γίνεται και στο Ηράκλειο.

Το Prismasport.gr, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, Νίκο Τζώρτζογλου, ώστε να έχει την δική του άποψη για το αν υπάρχει στον ορίζοντα μια πιθανή ημερομηνία για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου ανέφερε τα εξής:

"Σε επαφές που έχω τόσο με συνάδελφους προέδρους όσο και με την διοργανώτρια αρχή όσο ακόμα-ακόμα και με ανθρώπους στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία FIFA δεν υπάρχει ξεκάθαρος ορίζοντας επανέναρξης των πρωταθλημάτων.

Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις ως το αν, πότε και με ποιον τρόπο θα πρέπει να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα.

Η δική μου καθαρά προσωπική άποψη και αίσθηση είναι ότι τα πρωταθλήματα θα συνεχιστούν έστω και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Βέβαια στην Κρήτη με τις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν, αλλά και τον τουρισμό που ευελπιστούμε μετά τον συναγερμό να επαναδραστηριοποιηθεί, είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί ένα αξιόπιστο πρωτάθλημα και ίσως να μας δημιουργήσει αρκετά προβλήματα.

Όπως και να έχει η τοπική ένωση θα ακολουθήσει συντεταγμένα την οδηγία από την ΕΠΟ αλλά και την ελληνική κυβέρνηση".

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)