Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020

Το ευχαριστώ του Στάθη Καραταράκη για την αποκατάσταση της υγείας του

Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019 15:04 Γράφτηκε από τον

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συνέβαλαν στην αποκατάσταση του θέλησε να πει μέσω ανάρτησης στο facebook ο Στάθης Καραταράκης.

Έχοντας περάσει ένα εξάμηνο από το σοβαρό ατύχημα του ο Στάθης Καραταράκης θέλησε μέσω ανάρτησης του στο λογαριασμό του στο facebook να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην αποκατάσταση της υγείας του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο παρακάτω κείμενο:

"Έχουν περάσει περίπου 6 μήνες από τη μέρα του ατυχήματος και τώρα βρίσκομαι σε θέση να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που ενδιαφέρθηκε, προσευχήθηκε για μένα και ήταν δίπλα μου.

Η αγάπη που πήρα από τον κόσμο και η ευγνωμοσύνη μου για όλα είναι τεράστια. Θα ήθελα συγκεκριμένα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ, τους συμπαίκτες μου, την διοίκηση του ΡΩΜΑΝΟΥ, την διοίκηση και ομάδα του ΑΛΜΥΡΟΥ, την ΕΠΣΗ Ηρακλείου, τον ΠΟΑ, τους παλαιμαχους του ΟΦΗ και του ΠΟΑ, την ομάδα του τοπικού συνδέσμου προπονητών και των εργαζομένων του Δήμου Ηρακλείου για την οικονομική στήριξη και γενικότερα όλους όσους συμμετείχαν τυπικά και άτυπα στην οργάνωση των αγώνων και της συγκέντρωσης χρημάτων για την αποκατάσταση μου.

Τέλος θα ήθελα από καρδιάς να ευχηθώ πάνω από όλα Υγεία και δύναμη να αντιμετωπίζουμε όλες τις δυσκολίες που θα έρθουν στην ζωή μας.."

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ