Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Μαρτινένγκο: Ισοφάρισε την καλύτερη συγκομιδή του την φετινή σεζόν!

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020 13:27 Γράφτηκε από τον

Δύο νίκες τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, όπως και το 2017-18

Το Μαρτινένγκο, αποτελεί μία από τις θυγατρικές ομάδες του Εργοτέλη και αγωνίζεται από την χρονιά της ίδρυσης του μέχρι και σήμερα στην Γ’ ΕΠΣΗ.

Η ομάδα πρωτοεμφανίστηκε την σεζόν 2016-17 όταν και ξεκίνησε πολύ δυναμικά με την πρώτη της νίκη με το εμφατικό 7-1 κόντρα στις Ποταμιές και ακολούθησαν μία ισοπαλία στα επόμενα δύο παιχνίδια με αποτέλεσμα να μαζέψει 4 βαθμούς τις πρώτες 3 αγωνιστικές.

Στο τέλος βρέθηκε στην 2η θέση και θα έπαιρνε την άνοδο, όμως λόγω της παρουσίας των Καναριών στην ανώτερη κατηγορία, που αποτελούν και εκείνα θυγατρική ομάδα παρέμεινε στην Γ΄ΕΠΣΗ και την θέση της πήρε η Ρόκα.

Την επόμενη σεζόν μπήκε ακόμη πιο δυνατά με δύο νίκες τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, που αποτελεί την καλύτερη εκκίνηση του σωματείου μαζί με την φετινή και στο τέλος τερμάτισε στην 4η θέση.

Το 2018-19 ξεκίνησε με μόλις μία νίκη στην πρώτη τριάδα αγώνων και τερμάτισε στην 5η θέση της Γ’ ΕΠΣΗ.

Πέρυσι, 2019-20, ξεκίνησε με τρεις ήττες και πήρε την 8η θέση, που αποτελεί και την χαμηλότερη για το σωματείο μέχρι σήμερα, ενώ φέτος έκανε την καλύτερη εκκίνηση του, όπως και το 2017-18 με δύο νίκες τις πρώτες τρεις αγωνιστικές και μετά ήρθε η διακοπή, που την βρήκε σε φόρμα και σίγουρα δεν ήταν και το καλύτερο για το Μαρτινένγκο.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport