Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Κόρακας: Παραίτηση Καλαϊτζάκη, νέος τεχνικός ο Μοσχονάς

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 18:00 Γράφτηκε από την
Ο Γιώργος Μοσχονάς με τον πρόεδρο του Κόρακα κ.  Κατσιρντάκη. Ο Γιώργος Μοσχονάς με τον πρόεδρο του Κόρακα κ. Κατσιρντάκη.

Σύντομο ήταν το πέρασμα του Χρόνη Καλαϊτζάκη από τον πάγκο του Κόρακα.

Ο νεαρός τεχνικός ενημέρωσε το Δ.Σ ότι λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα ηγηθεί τελικά της τεχνικής ηγεσίας.

Άμεσα το Δ.Σ κινήθηκε και έκλεισε νέο προπονητή, ο οποίος είναι παλαίμαχος παίκτης της ομάδας. Πρόκειται για τον Γιώργο Μοσχονά, με τον οποίο οι διοικούντες έδωσαν τα χέρια.

Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι τη Δευτέρα 31/8 θα ξεκινήσει η προετοιμασία και θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ του Φ.Σ Ο ΚΟΡΑΚΑΣ ανακοινώνει ότι μετά την απόφαση του Καλαϊτζάκη Χρόνη λόγο ανειλημμένων υποχρεώσεων του τελικά να μην τα καταφέρει να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας μας από τη θέση του προπονητή, κινητοποιηθήκαμε άμεσα και βρήκαμε λύση και συμφωνήσαμε με τον κ.Μοσχονά Γεώργιο για τη θέση του προπονητή και υπεύθυνο των ακαδημιών της ομάδας.
Είμαστε ικανοποιημένοι από αυτή την απόφαση γιατί ο κ. Μοσχονάς ήταν παλιός παίκτης και με προϋπηρεσία στις ακαδημίες της ομάδας Φ.Σ Ο ΚΟΡΑΚΑΣ και της περιοχής με αξιόλογο έργο.
Στο πρόσωπο του βρίσκουμε ένα άτομο που συμπίπτουν οι φιλοσοφίες και το όραμα μας για την ομάδα μας! Ο αγιασμός και η προετοιμασία θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 στις 18:00 στο γήπεδο Πόμπιας!»

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport