Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κ. Καρτσιντάκης: «Ανυπομονούμε να μπούμε ξανά στο γήπεδο και να κάνουμε σέντρα!»

Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 17:40 Γράφτηκε από την
Ο πρόεδρος του Κόρακα, Κωνσταντίνος Καρτσιντάκης. Ο πρόεδρος του Κόρακα, Κωνσταντίνος Καρτσιντάκης.

Νέες ιστορικές στιγμές ζει η Πόμπια μετά την επανίδρυση του πιο ιστορικού σωματείου της Μεσαράς του Κόρακα!

Όπως σας ενημερώσαμε από το Prismasport.gr έχει αναδειχθεί νέο Δ.Σ με νέο πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Καρτσιντάκη (διαβάστε εδώ).

Ο νέος πρόεδρος του Κόρακα μίλησε στο Prismasport.gr για την επαναδραστηριοποίηση της ομάδας τονίζοντας ότι ο στόχος είναι ο αθλητισμός και όχι ο πρωταθλητισμός.

«Ξεκινήσαμε μια νέα προσπάθεια με την επανίδρυση του ιστορικού Κόρακα και ανυπομονούμε να μπούμε στο γήπεδο και να κάνουμε ξανά σέντρα!

Όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου έχουμε διάθεση για δουλειά για να προωθήσουμε το ποδόσφαιρο στην περιοχή μας. Ο στόχος μας είναι ο αθλητισμός και όχι ο πρωταθλητισμός, καθώς στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε το σημαντικό είναι να κάνουμε σταθερά βήματα και η ομάδα να εκπέμπει υγεία.

Επιθυμούμε να έχουμε κοντά μας τα νέα παιδιά του χωριού, αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Παράλληλα έχουμε στα σκαριά και την επαναλειτουργία της Ακαδημίας, κομμάτι πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα. Να αναδείξουμε και να αξιοποιήσουμε ταλέντα».

Οι ιθύνοντες του Κόρακα έχουν ξεκινήσει και τις προσπάθειες, προκειμένου να γίνουν έργα ανακαίνισης στο γήπεδο τςη Πόμπιας. Οι εγκαταστάσεις απαιτούν συντήρηση μετά από τρία χρόνια τόσο στον αγωνιστικό χώρο (χλοοτάπητας) όσο και στα αποδυτήρια.

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Κατερίνα Σγουρού

Τελευταία άρθρα από τον/την Κατερίνα Σγουρού