Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπέρ της υποψηφιότητας Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ Τζώρτζογλου και Χηνόπουλος (Vid.)

Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 18:56 Γράφτηκε από τον

Υπέρ ενός προέδρου κοινής αποδοχής τάχθηκαν οι πρόεδροι της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου και της ΕΠΣ Λασιθίου Θανάσης Χηνόπουλος μιλώντας στη χθεσινή εκπομπή "Sports VIew" τον Μηνά Αλμπαντάκη και Γιώργου Χατζάκη. 

Μάλιστα και οι δύο ισχυροί άνδρες του Ηρακλειώτικου και του Λασιθιώτικου ποδοσφαίρου εμφανίστηκαν θετικοί σε μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ στις επικείμενες εκλογές στις 19 Ιανουαρίου. 

Ο Θανάσης Χηνόπουλος από την μεριά του επισήμανε χαρακτηριστικά ότι: "Συμφωνώ για ένα πρόεδρο κοινής αποδοχής αλλά το δύσκολο κομμάτι θα είναι το ποιους θα βάλει δίπλα του. Ένας ηγέτης πρέπει να έχει σωστούς συνεργάτες δίπλα του. Ο Θ. Ζαγοράκης το όνομα του οποίου έχει ακουστεί τις τελευταίες ημέρες είναι μια μεγάλη προσωπικότητα όχι μόνο στον ποδοσφαιρικό χώρο αλλά και γενικότερα που θα μπορούσε από αυτή τη θέση να βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο." 

Ο κ. Τζώρτζογλου από την μεριά του αφού αποκάλυψε ότι ο ίδιος σαν πρόεδρος της ΕΠΣΗ είχε προτείνει το 2012 τον Θ. Ζαγοράκη για την θέση του προέδρου της ΕΠΟ υπογράμμισε πως: "Το τοξικό περιβάλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να σταματήσει με ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής και με συνεργάτες που θα έχει δίπλα του επίσης κοινής αποδοχής. Ο Θ. Ζαγοράκης είναι ένας γνώστης του αντικειμένου, και ένας άνθρωπος ο οποίος έχει όλα τα στοιχεία που πρέπεια να έχει ένας πρόεδρος της ΕΠΟ, αλλά θα πρέπει να τον αφήσουμε να δουλέψει". 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο τις τοποθετήσεις του Ν. Τζώρτζογλου και του Θ. Χηνόπουλο για τις εκλογές στην ΕΠΟ: 

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα