Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

Τζώρτζογλου: «Μου ζητούν να βγω μπροστά για τις εκλογές της ΕΠΟ»

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 12:27 Γράφτηκε από τον
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ - Νίκος Τζώρτζογλου Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ - Νίκος Τζώρτζογλου

Ανοικτό το ενδεχόμενο να κατέβει στις επόμενες εκλογές της ΕΠΟ. άφησε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου.

Σε συνέντευξη του στην Κρήτη TV και στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα», τόνισε πως δέχεται πιέσεις από ομόλογους του, ώστε να θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές για την αναληψη της προεδρίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο ίδιος επισήμανε πως δεν θα τον ενδιέφερε μία τέτοια προοπτική, λόγω του ότι το ποδόσφαιρο την συγκεκριμένη εποχή παρακμάζει και το περιβάλλον του είναι τοξικό, ωστόσο δεν απορρίπτει τελείως το ενδεχόμενο να προσθέσει το όνομα του στο ψηφοδέλτιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πράγματι πρόεδροι απ’ όλη την Ελλάδα επικοινωνούν μαζί μου για να βγω μπροστά ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ. Δεν θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο, όπως έχω πει και στο παρελθόν, από την στιγμή που δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις και οι συνθήκες που εγώ κρίνω κατάλληλες. Τώρα δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Δυστυχώς βλέπω ότι το περιβάλλον στο ποδόσφαιρο συνεχίζει να είναι τοξικό, υπάρχει ποδοσφαιρική παρακμή. Θα πρέπει όμως να παραδεχτούμε ότι η διοίκηση Γραμμένου τα τελευταία χρόνια βελτίωσε κάποια πράγματα. Η θέση μου είναι αυτή και πρόκειται για τον δύσκολο δρόμο αλλά είναι η μόνη λύση που θα σταματήσει τον κατήφορο. Ένας πρόεδρος με προσωπικότητα και ανεξάρτητος, με μια κοινή διακήρυξη αρχών και αξιών. Πρώτα απ’ όλα όμως θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή νοοτροπίας» δήλωσε ο Νίκος Τζώρτζογλου.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport