Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Ν. Τζώρτζογλου: Οι κούπες και οι τίτλοι δεν πρέπει να αναδεικνύονται στη ρουλέτα

Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 12:44 Γράφτηκε από τον

Παρά το γεγονός ότι ο φετινός Κυπελλούχος της ΕΠΣΗ αναδείχθηκε σε κλήρωση μετά την σχετική απόφαση της ΕΠΟ ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου με μια δήλωση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook τονίζει ότι θα πιέσει προς όλες τις πλευρές προκειμένου τον Σεπτέμβριο πριν την έναρξη των νέων πρωταθλημάτων να διεξαχθούν ο ημιτελικός και ο τελικός της διοργάνωσης. 

Μάλιστα στην τοποθέτηση του ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ επισημαίνει χαρακτηριστικά ότι "Οι κόποι ο ιδρώτας των ποδοσφαιριστών και οι αγωνίες των παραγόντων και των φιλαθλων δεν μπορούνε να παίζονται και να αναδεικνυονται στην ρουλετα και στον τζογο." 

Aναλυτικά η ανάρτηση του Ν. Τζώρτζογλου: 

" Όπως ανέφερα και χθες στα γραφεία της Ένωσις κατά τη διάρκεια της κλήρωσης για την ανάδειξη του "κυπελλούχου" Ηρακλειου επιμένω ότι οι τίτλοι οι κούπες οι νικες θα πρέπει να κερδίζονται ή να χάνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Οι κόποι ο ιδρώτας των ποδοσφαιριστών και οι αγωνίες των παραγόντων και των φιλαθλων δεν μπορούνε να παίζονται και να αναδεικνυονται στην ρουλετα και στον τζογο.

Τόσο εγώ όσο και ο πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου Βαγγέλης Πετούσης αλλα και ο Α αντιπρόεδρος Γιώργος ο Κουτεντάκης αντιδρασαμε απο την πρωτη στιγμη στην αποφαση της ΕΠΟ αλλα παρα τις πιέσεις να αλλάξουμε την άστοχη απόφαση της ΕΠΟ δεν καταφέραμε να γίνει το αίτημά μας αποδεχτο με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά σε αυτή την απαράδεκτη και αντί ποδοσφαιρική απόφαση..
Φυσικά ως ΕΠΣ Ηρακλειου και θα συνεχίσουμε να πιέζουμε την Ομοσπονδια ούτως ώστε ο τελικός και ο ημιτελικός να διεξαχθούν το Σεπτέμβριο πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου..." 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)