Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Γ.Π. Κουτεντάκης: «Δικαίωση της ΕΠΣΗ ο όμιλος Κρήτης»

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 17:39 Γράφτηκε από τον
Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ Γιώργος - Πλούταρχος Κουτεντάκης Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ Γιώργος - Πλούταρχος Κουτεντάκης

Διαβάστε τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΕΠΣΗ, Γιώργου - Πλούταρχου Κουτεντάκη για τον κρητικό όμιλο της Γ Εθνικής, στο Prismasport.gr.

Ο Γ.Π. Κουτεντάκης αποτέλεσε εκ των εμπνευστών και των ανθρώπων που προσπάθησαν περισσότερο για την δημιουργία του Κρητικού ομίλου της Γ'Εθνικής,

Όπως αναφέρει και στις δηλώσεις του, ο όμιλος Κρήτης αποτελεί μία προσωπική δικαίωση,  καθώς στο ξεκίνημα για την πραγματοποίηση του με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, Νίκο Τζώρτζογλου, κάποιοι τους κοροΐδευαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου - Πλούταρχου Κουτεντάκη, στο Prismasport.gr:

«Όταν ξεκινήσαμε με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, Νίκο Τζώρτζογλου τα ταξίδια μας σε Αθήνα αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας για να υλοποιήσουμε τον όμιλο Κρήτης της Γ' Εθνικής τότε κάποιοι μας κοροΐδευαν. Πιστεύω ότι είναι μία δικαίωση της ΕΠΣΗ η πραγματοποίηση του ομίλου Κρήτης με 16 ομάδες. Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτός ο Όμιλος. Τις υπόλοιπες Ενώσεις της Κρήτης και κάποιους άλλους αφανείς ήρωες τους οποίους δεν μπορούμε ν' αναφέρουμε. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες, πρωταθλητές και δευτεραθλητές και εύχομαι καλή δύναμη και υγεία σε όλον τον κόσμο, μετά την περιπέτεια που είχαμε με την πανδημία. Επίσης θέλω να συγχαρώ την ομάδα της Επισκοπής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικης και την άνοδο στην Football League.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)