Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

Ζητά μεγαλύτερη προθεσμία για το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων η ΕΠΣΗ

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 19:56 Γράφτηκε από τον
ΕΠΣΗ ΕΠΣΗ

Με επιστολή που έστειλε στην ΕΠΟ, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, ζήτησε μεγαλύτερη ημερομηνιακή προθεσμία για το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων καθώς όπως αναφέρει η καταληκτική ημερομηνία της 5ης Ιουνίου δεν επαρκεί.

Παράλληλα η ΕΠΣΗ ζητά να επανεξεταστούν οι προϋποθέσεις εγγραφής, καθώς εκτιμά ότι ελάχιστα σωματεία θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στο σύνολό τους.

Αναλυτικά η επιστολή που έστειλε η ΕΠΣΗ στην  Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου:

«ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΟ κ. ΕΥΑΓΕΛΛΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ

ΥΠΟΨΙΝ:
Εκτελεστική Επιτροπή ΕΠΟ
Ενώσεις όλης της χώρας

Κύριε πρόεδρε

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΗ συνήλθε σε συνεδρίαση την Δευτέρα 25 Μαΐου και μεταξύ των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, ήταν η συζήτηση σχετικά με την εγγραφή στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων. Ένα θέμα που εξ’ αρχής προκάλεσε τον προβληματισμό της Ένωσής μας αλλά και των σωματείων της δύναμής μας, με αρκετά εξ’ αυτών να ζητούν εγγράφως την παρέμβασή μας επί του θέματος. Δεν διαφωνούμε ότι η οργάνωση και η λειτουργία των σωματείων υπό τις περισσότερες εκ των προϋποθέσεων που επιτάσσει το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων είναι απαραίτητα.

Ωστόσο και με την δική σας στήριξη ζητάμε να δοθούν μεγαλύτερη ημερομηνιακή προθεσμία για την υποβολή των εγγράφων και των αιτήσεων των σωματείων, καθώς η καταληκτική προθεσμία της 5ης Ιουνίου δεν επαρκεί. Παράλληλα ζητάμε να επανεξεταστούν οι προϋποθέσεις εγγραφής, καθώς εκτιμούμε ότι ελάχιστα σωματεία θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στο σύνολό τους.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι βιώνουμε γενικά πολύ δύσκολες καταστάσεις, καθώς ως γνωστό οι εργαζόμενοι μας στα γραφεία της Ένωσής μας τελούν υπό αναστολή εργασίας, αφού έχουμε προχωρήσει σε αναστολή των συμβάσεων λόγω κορωνοϊού και υπολειτουργούμε.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ                            ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΑΚΗΣ»

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ