Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020

Μικτή Ηρακλείου γεν. 1988/89: Ομάδα με περίσσιο ταλέντο!

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 15:20 Γράφτηκε από τον

Το Prismasport.gr συνεχίζει την αναδρομή του στο παρελθόν και σας παρουσιάζει ακόμη μία εξαρετική φουρνιά ποδοσφαιριστών της Μικτής Ηρακλείου, αυτή των γεννηθέντων τις χρονιές 1988/89.

Το 2005 η ομάδα του Μανώλη Ντάγκινη έφτασε έως τα ημιτελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, εκεί όπου ηττήθηκε από την Μακεδονία, η οποία κατέκτησε και το πρωτάθλημα.

Αποτελούμενη από πολύ ταλέντο και παίκτες όπως ο Αλέξης Περογαμβράκης, ο Γεννάδιος Ξενοδόχοφ αλλά και ο Γιώργος Σαρρής, η φουρνιά εκείνη λύγισε από την Μικτή ΕΠΣ Μακεδονίας με 2-1 στα ημιτελικά. Το Ηράκλειο μάλιστα προηγήθηκε με τον Φουκαράκη, αλλά η Μακεδονία έκανε την ανατροπή παίρνοντας τη νίκη με γκολ στο 119', στην παράταση. Σημαντικές ήταν και οι απουσίες των Μονιάκη και Αντωνάκη για την ομάδα της ΕΠΣΗ.

Στο μικρό τελικό πάντως το Ηράκλειο επικράτησε με 5-2 και κατέκτησε την 3η θέση στην Ελλάδα!

Στην Μακεδονία αγωνιζόταν τότε ο γνωστός σε όλους μας Σάκης Παπάζογλου, ο Αθανασιάδης, αλλά και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ποδοσφαιριστής που θεωρούταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα αλλά δεν διέγραψε την πορεία που επιθυμούσε.

Στην φωτογραφία διακρίνονται οι εξής:

 Από πάνω αριστερά:Φουκαράκης, Ξενοδόχοφ, Δρακούλης, Ρουσάκης, Φαλιακάκης, Σαρρής, Μακαρονάς, Κουνενάκης,
 
Από κάτω αριστερά: Φανουράκης, Κοζυράκης Π., Βλάχος, Πλουσής Δ. Χατζηανδρέου, Μαμουλάκης, Μασέλης, Περογαμβράκης, Μαθιουδάκης.
 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)