Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020

Ευχαριστήριο της ΕΠΣΗ για την κοπή πίτας

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 13:01 Γράφτηκε από τον

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣΗ ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν για την εκδήλωση κοπής πίτας που έλαβε χώρα την Παρασκευή στις Αναδρομές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση;

«Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στο κέντρο «Αναδρομές» η γιορτή της ΕΠΣΗ – κοπή πίτας της Ένωσης παρουσία πολιτικών, τοπικών και αθλητικών φορέων, προέδρων και εκπροσώπων σωματείων, διαιτητών, παρατηρητών, προπονητών, ποδοσφαιριστών κ.α.

Η ΕΠΣΗ ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Κρήτης, που ήταν η συνδιοργανώτρια της εκδήλωσης, τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Συριγωνάκη για την έμπρακτη στήριξή τους στην Ένωση, στα σωματεία και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ευχαριστεί τον ΜΕΓΑ χορηγό της εκδήλωσης, την εταιρεία ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ «ΦΗΜΗ» και τον κ. Βασίλη Ζηδιανάκη, όπως επίσης ευχαριστεί τον ΜΕΓΑ χορηγό της ΕΠΣΗ και των Μικτών Ομάδων κ. Αντώνη Παπαδάκη.

Ευχαριστεί ιδιαίτερα για την παρουσία τους τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, τον βουλευτή Ηρακλείου ΚΙΝΑΛ κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, τον ευρωβουλευτή κ. Μανόλη Κεφαλογιάννη για την εκπροσώπησή του δια του περιφερειακού συμβούλου κ. Νίκου Χρονάκη, τον αντιδήμαρχο Ηρακλείου κ. Γιώργο Σισαμάκη, τον πρόεδρο ΕΑΚΗ κ. Λευτέρη Ζερβό, τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Βαγγέλη Καρκανάκη, τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣ Λασιθίου κ. Μιχάλη Παπαγεωργίου.

Ευχαριστεί όλους τους δωροθέτες για την εντυπωσιακή τους προσφορά σε δώρα τα οποία κληρώθηκαν στην λαχειοφόρο αγορά.

Τέλος, η ΕΠΣΗ ευχαριστεί θερμά όλους τους προέδρους και εκπροσώπους των σωματείων του Ηρακλείου για την δυναμική τους παρουσία και στην φετινή εκδήλωση, όπως επίσης τους δημοσιογράφους και όλα τα ΜΜΕ για την προβολή της εκδήλωσης.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)