Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Υποχρεωτικό επιμορφωτικό σεμινάριο για διπλωματούχους προπονητές τμημάτων υποδομής θα διεξάγει η ΕΠΣΗ

Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 15:12 Γράφτηκε από τον

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣΗ ενημέρωσε για την την διεξαγωγή επιμορφωτικού σεμιναρίου που απευθύνεται σε διπλωματούχους προπονητές που εργάζονται σε τμήματα υποδομής.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου θα περιλαμβάνει ενημέρωση για θέματα εκπαιδευτικού προγραμματισμού τμημάτων αναπτυξιακών ηλικιών, οργάνωσης ακαδημιών και περιβάλλοντος μάθησης και εκπαίδευσης.
 
Το σεμινάριο είναι υποχρεωτικό για όλους τους προπονητές που εργάζονται στα τμήματα υποδομής και θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή (11/10) στις 3 μ.μ
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης:

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΕΠΣΗ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΠΣΗ

 

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Σας Γνωρίζουμε ότι η ΕΠΟ, έχει ανακοινώσει στην ΄Ενωσή μας την διεξαγωγή επιμορφωτικού σεμιναρίου που απευθύνεται σε διπλωματούχους προπονητές που εργάζονται σε τμήματα υποδομής. 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο ASTORIA  CAPSIS στις 11.10.2019 ημέρα Παρασκευή με

Ώρα έναρξης : 15:00μ.μ.

Ώρα λήξης : 21:00μ.μ.

και είναι δωρεάν προς τους συμμετέχοντες.

 

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου θα περιλαμβάνει ενημέρωση για θέματα εκπαιδευτικού προγραμματισμού τμημάτων αναπτυξιακών ηλικιών, οργάνωσης ακαδημιών και περιβάλλοντος μάθησης και εκπαίδευσης.

Το σεμινάριο είναι υποχρεωτικό για όλους τους προπονητές που εργάζονται στα τμήματα υποδομής.

 

Παρακαλούνται οι υπεύθυνοι των ακαδημιών μέχρι την Πέμπτη 10/10/2019 και ώρα 13:00 όπως προσκομίσουν στην ΄Ενωσή μας κατάσταση με τα πλήρη στοιχεία των Προπονητών των Ακαδημιών (Επίθετο-΄Ονομα -΄Ονομα Πατρός -Ημερομηνία Γεννήσεως-Τηλέφωνο-email-Διεύθυνση κατοικίας- Ομάδα –Σωματείο-Τμήμα π.χ. ΑΟ… Τμήμα Κ-12 και ΑΟ ….Τμήμα Κ-14 καθώς επίσης και φωτοτυπία της ταυτότητας του.

 

Υπεύθυνος Επιμορφωτικού Σεμιναρίου:

ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΛ.  6974844754

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport