Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Σοκ για την ΕΠΟ: Προχωράει η απόσχιση του πρωταθλήματος γυναικών

Σάββατο, 30 Μαΐου 2020 17:15 Γράφτηκε από τον
ΕΠΟ ΕΠΟ

Μια είδηση που έρχεται να ταράξει τον χώρο του ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Υπάρχει λοιπόν η σκέψη να υπάρξει απόσχιση του πρωταθλήματος από την ΕΠΟκαι να γίνει μια λίγκα. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε η υπεύθυνη του Ατρομήτου, Στέλλα Μουζάκη, σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

 Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Δεν ανάγονται στη σφαίρα της φαντασίας, αλλά είναι πραγματικότητα η ιδέα για νέα δομή λειτουργίας του Γυναικείου Πρωταθλήματος στη χώρα μας. Η αναδιάρθρωση δε,που εισηγήθηκε ο κ Χατζησαρόγλου η οποία επικυρώθηκε στην ΕΕ της ΕΠΟ, ήταν η σταγόνα ξεχείλισε το ποτήρι. Ναι, συζητείται ευρέως απο πολλούς και κυοφορείται πλέον η ιδέα, ώστε να οργανώσουμε μόνοι μας το επόμενο πρωτάθλημα ως Λίγκα είτε ως Ένωση.

Οι Νομικοί μας επεξεργάζονται την κατάλληλη φόρμουλα, ώστε όλα να εξελιχθούν μέσα στο πλαίσιο των κανόνων του αθλήματος. Δεν θέλουμε να συγκρουστούμε με την ΕΠΟ. Θέλουμε να προοδεύσει το γυναικείο ποδόσφαιρο και η ΕΠΟ εδώ και χρόνια προφανώς δεν μας θεωρεί συνομιλητές, αφού δεν μας ακούει. Η ΦΙΦΑ που χρηματοδοτεί αδρά το γυναικείο ποδόσφαιρο έστειλε ξανά χρήματα, αλλά μας είπαν από την ΕΠΟ, πως αυτά θα πάνε στην Ανάπτυξη. Κι γω ερωτώ?  Εμείς τόσα χρόνια τι κάνουμε? Δεν κάνουμε ανάπτυξη, όταν ο Ατρόμητος Περιστερίου έχει τις καλύτερες ακαδημίες γυναικών?»

 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ