Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020

ΕΠΟ: «Επιστολή-μνημείο ψεύδους, θα γίνουν μηνύσεις κι αγωγές»

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 20:59 Γράφτηκε από τον

Ανακοίνωση έβγαλε η Ελληνική Ποδοσφαιρική ομοσπονδία για την επιστολή που έχει στείλει ένας υπάλληλος της.

Η ΕΠΟ απάντησε μέσω ανακοίνωσης της για το θέμα που έχει προκύψει με την ανώνυμη επιστολή που έστειλε ένας εργαζόμενος της.

Ο υπάλληλος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κάνει λόγο για κακοδιαχείριση και παχυλούς μισθούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με μια επιστολή-μνημείο ψεύδους, ανακριβειών και κατασκευασμένων πληροφοριών, συγκεκριμένα συμφέροντα που κινούνται στον χώρο του ποδοσφαίρου επιχειρούν να καταστήσουν εργαζόμενους στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία “εργαλεία” της επικοινωνιακής στρατηγικής τους, την οποία αναπτύσσουν μήνες τώρα μέσω μίας βιομηχανίας επιστολών που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και συκοφαντούν προς πάσα κατεύθυνση.

Αυτή τη φορά, οι… ειδικοί της επικοινωνίας ξεπέρασαν μάλιστα τον εαυτό τους και σκόρπισαν άφθονο γέλιο σε κάθε υγιώς σκεπτόμενο πολίτη, καθώς επιστράτευσαν την πρακτική της… ανώνυμης επιστολής, προκειμένου να πείσουν για την εγκυρότητα των έωλων ισχυρισμών τους!

Προφανώς πίστεψαν ότι επιχειρώντας να προκαλέσουν εμφύλιο πόλεμο μεταξύ των εργαζομένων και της διοίκησης της Ομοσπονδίας θα εξυπηρετήσουν το σχέδιο τους.

Οι θιγόμενοι από τα άθλια ψεύδη και την συστηματική επιχείρηση λάσπης και παραπληροφόρησης της κοινωνίας και των φιλάθλων, που ξεπέρασαν πλέον κάθε όριο προσβολής και παραβίασης των προσωπικών τους δεδομένων, είναι αποφασισμένοι να διαφυλάξουν τα δικαιώματά τους και δηλώνουν την πρόθεσή τους να προσφύγουν με μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπευθύνους».

Πηγή: metrosport

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)