Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020

H μεγάλη ομάδα του Μοχού!

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020 10:20 Γράφτηκε από τον

Ήταν καλοκαίρι του 1987 όταν ιδρύθηκε η ομάδα του Μοχού από μια παρέα φίλων που αποφάσισαν ότι αυτό το όμορφο χωριό θα πρέπει να εκπροσωπείτε στο ποδοσφαιρικό στερεωμα του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.


Είκοσι περίπου χρόνια μετά την ίδρυση της και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2007 σφράγισε την άνοδο της στο περιφερειακό πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία της.


Το αξιοσημείωτο της ιστορίας , το οποίο αποτελεί και παιχνίδι της μοίρας είναι ότι την ημέρα της ίδρυσης της σφράγισε και την άνοδο στο τότε φοβερό περιφερειακό πρωτάθλημα.


Στην φωτογραφία που σας παραθέτει το prismasport.gr απεικονίζεται μια από τις καλύτερες ομάδες του Μοχού και μια από τις πιο ποιοτικές στα χρόνια του περιφερειακού πρωταθλήματος.

 

Αρκετοί αγωνίζονται ακόμα, αρκετοί εχουν ξεκινήσει καριέρα προπονητή και κάποιοι άλλοι έχουν ακολουθήσει μια διαφορετική πορεία μακρία από τα γήπεδα.

Στην φώτο απεικονίζονται όρθιοι οι Ιερωνυμάκης, Ψαρουλάκης,Ανυφαντάκης, Ταουσιάνης, Κουράκης, Φοινοκαλιώτης ενώ καθήμενοι οι Πεπονάκης, Καρβελάς,Μερκουλίδης,Φερεντίνος,Πατούνας,

Τα τελευταία χρόνια υπο την προεδρία του Στέλιου Λαδουκάκη γίνονται μεγάλες προσπάθειες και όλα δείχνουν ότι το νερό έχει μπει στο αυλάκι για να επιστρέψει εκει που ανήκει.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)