Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019

Δημήτρης Μπράνης: «Με ανταγωνιστικό σύνολο θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της Β΄ΕΠΣΗ»

Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019 14:50 Γράφτηκε από την

Χαρούμενος και έτοιμος για σκληρή δουλειά εμφανίζεται ο προπονητής του Αλόγου Μ., Δημήτρης Μπράνης μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα του Μαλεβιζίου.

Ο νεαρός τεχνικός μίλησε στο Prismasport.gr για τη νέα χρονιά, για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας και παράλληλα ευχαρίστησε το Δ.Σ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του.

Με πολλή δουλειά ο Δημήτρης Μπράνης πιστεύει ότι το Άλογο Μ. θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Β΄ΕΠΣΗ. Συγκεκριμένα τόνισε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου για έναν ακόμη χρόνο. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Αλόγου Μαλεβιζίου για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου και για την ευκαιρία που μου έδωσε από πέρυσι να ασχοληθώ με αυτό που αγαπάω. Μας περιμένει πολλή δουλειά όσον αφορά τη νέα χρονιά, με την ομάδα να βρίσκεται σε υψηλότερη κατηγορία. Είμαι σίγουρος πως θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και θα πραγματοποιήσουμε μια αξιοπρεπή πορεία".

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ο προπονητής του Αλόγου Μ. είπε τα εξής:

"Στα μεταγραφικά,πέρα από την πρώτη προσθήκη του ποδοσφαιριστή Άγγελου Σηφάκη, η ομάδα κινείται για την απόκτηση ακόμα 3-4 παικτών που θα κάνουν τη διαφορά,με παραστάσεις και εμπειρία από υψηλότερες κατηγορίες. Ο βασικός κορμός θα παραμείνει, ανανεώνοντας για μια ακόμη χρονιά και με την προσθήκη ποιοτικών λύσεων ευελπιστούμε στη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου".

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)