Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Σήμερα η κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων της Β' ΕΠΣΗ

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 09:32 Γράφτηκε από τον
ΕΠΣΗ ΕΠΣΗ

Σήμερα το απόγευμα στις 18:30 στα γραφεία της ΕΠΣΗ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον καταρτισμό των δυο ομίλων της Β' ΕΠΣΗ. 

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν σε κλήρωση για να μάθουν σε ποιο όμιλο θα βρίσκονται είναι οι Ελπίδες Καρτερού, ΑΟ Καμινίων, Εθνικός, Νέοι Μινωικής, Κανάρια Εργοτέλη, Ερμής Ατσαλένιου, Θέρισος, Δόξα Ηρακλείου και Τηγανίτης. 

Να θυμίσουμε ότι στην Β1 ΕΠΣΗ βρίσκονται οι ομάδες Γαρίπα, Ηρακλής Νιπιδιτού, Κόροιβος και στην Β2 ΕΠΣΗ οι Ζαρός, Παλιανή, Δαφνές, Μαραθώνας, Άλογο Μαλεβιζίου, Νέοι Αλμυρού.

Σε κάθε όμιλο θα βρίσκονται 9 σωματεία. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΕΠΣΗ κατά τη διαδικασία θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για τον COVID 19 (μάσκες, αντισηπτικό, αποστάσεις).

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΤΕΡΟΥ-ΑΟ ΚΑΜΙΝΙΩΝ-ΕΘΝΙΚΟΣ-ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΙΚΗΣ-ΚΑΝΑΡΙΑ-ΕΡΜΗΣ-ΘΕΡΙΣΟΣ-ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ

Σας προσκαλούμε τη προσεχή Πέμπτη 17-09-2020 και ώρα 18:30 στα Γραφεία της Ε.Π.Σ.Η. προκειμένου να διενεργήσουμε κλήρωση για τον καταρτισμό των Ομίλων της Β΄ Κατηγορίας.

Κατά τη διαδικασία θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για τον COVID-19 (μάσκες, αντισηπτικό, αποστάσεις). Παρακαλούμε να παρευρεθεί μόνο ένας εκπρόσωπος από κάθε σωματείο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport