Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Β΄ΕΠΣΗ: Στις 17/09 η κλήρωση για την συγκρότηση των δυο ομίλων

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 11:38 Γράφτηκε από τον

Η Β' ΕΠΣΗ θα χωριστεί σε δυο ομίλους των 9 ομάδων που σημαίνει ότι σε κάθε όμιλο θα διαξαχθούν 18 αγωνιστικές. 

Ακόμα δεν έχουν καταρτιστεί πλήρως οι δυο ομίλοι καθώς απομένει να πραγματοποιηθεί κλήρωση στις 17 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΕΠΣΗ. 

Προς το παρόν στον 1ο όμιλο θα βρίσκονται οι: Γαρίπα, Ηρακλής Νιπιδιτού, Κόροιβος ενώ στον 2ο όμιλο Ζαρός, Παλιανή, Δαφνές, Μαραθώνας, Άλογο Μαλεβιζίου, Νέοι Αλμυρού.

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στην κλήρωση για να συγκροτηθούν τελικώς οι δυο ομίλοι είναι οι Ελπίδες Καρτερού, ΑΟ Καμινίων, Εθνικός, Νέοι Μινωικής, Κανάρια, Ερμής, Θέρισσος, Δόξα, Τηγανίτης.

Οι πρωταθλητές από κάθε όμιλο κερδίζουν την άνοδο στην Α2 ΕΠΣΗ ενώ υποβιβάζονται οι δυο τελευταίοι (9η θέση).

Διαβάστε αναλυτικά:

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συμμετέχουν 18 ομάδες οι οποίες θα χωριστούν σε δύο ομίλους αρχικά με γεωγραφικά κριτήρια για τις εκτός Ηρακλείου και στη συνέχεια με κλήρωση για τις εντός πόλεως Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος και την απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΣΗ, στον 1ο Όμιλο τοποθετούνται οι ομάδες: Γαρίπα, Ηρακλής Νιπιδιτού, Κόροιβος και στον 2ο Όμιλο οι ομάδες: Ζαρός, Παλιανή, Δαφνές, Μαραθώνας, Άλογο Μαλεβιζίου, Νέοι Αλμυρού.

Οι ομάδες για τις οποίες θα γίνει κλήρωση για τη συγκρότηση των ομίλων της Β’ Κατηγορίας είναι: Ελπίδες Καρτερού, ΑΟ Καμινίων, Εθνικός, Νέοι Μινωικής, Κανάρια, Ερμής, Θέρισσος, Δόξα, Τηγανίτης.

Η κλήρωση για την τελική συγκρότηση των ομίλων της Β’ Κατηγορίας ορίζεται για την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 στα γραφεία της ΕΠΣΗ.

Το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας θα διεξαχθεί σε δύο γύρους (σύνολο αγωνιστικών ημερών 18 για κάθε όμιλο).

Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 1η θέση κάθε ομίλου θα ανέλθουν στην Α2 Κατηγορία. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην τελευταία θέση (9η) κάθε ομίλου θα υποβιβαστούν στην Γ’ Κατηγορία.

Στην περίπτωση που υποβιβαστούν ομάδες από την Γ’ Εθνική, τότε αντίστοιχα θα υποβιβαστεί από την Β’ Κατηγορία στην Γ’ Κατηγορία ανάλογος αριθμός ομάδων (ίσως να διεξαχθούν και αγώνες μπαράζ παραμονής μεταξύ ομάδων των δύο ομίλων).

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport