Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019

Αδελφικές σχέσεις με τον Ο.Φ.Α.Μ Κέρκυρας ο ΟΦΑΜ!

Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 19:15 Γράφτηκε από την

Αδελφικές σχέσεις με τον Ο.Φ.Α.Μ Κέρκυρας έχουν δημιουργήσει οι ιθύνοντες του ΟΦΑΜ με τα δύο σωματεία να συνεργάζονται και να ανταλλάσουν δώρα, λάβαρα και ευχές!

Σήμερα Δευτέρα 24/6 περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη την ομάδα της Αγ. Μαρίνας, όταν έλαβε ένα δέμα από το σωματείο της Κέρκυρας, το οποίο περιείχε μια φανέλα και ένα λάβαρο της ομάδας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε σήμερα, καθώς λάβαμε ένα δέμα από το αδελφό Σωματείο του Ο.Φ.Α.Μ. Κέρκυρας, στο οποίο περιείχε μια φανέλα της ομάδας και ένα λάβαρο.
Μάλιστα οι άνθρωποι του Ο.Φ.Α.Μ. Κέρκυρας έδειξαν ότι είναι πολύ καλά ενημερωμένοι για τα δρώμενα του Συλλόγου μας, καθώς στην επιστολή που συνόδευε το δέμα, μας εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους για τις προσπάθειες που κάνουμε τόσο σε αγωνιστικό όσο και πολιτιστικό επίπεδο, ενώ παράλληλα θέλησαν να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους στον προπονητή μας κ. Χριστόφορο Ανδριαδάκη για το θάνατο του πατέρα του.
Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο κ. Σπύρο Κουρή αλλά και όλο το Δ.Σ. του Ο.Φ.Α.Μ. Κέρκυρας για την πολύ όμορφη αυτή κίνηση και τους ευχόμαστε να έχουν μια καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία πάνω απ' όλα και να εκπληρώσουν τους στόχους που έχουν θέσει".

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)