Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Ν. Φανουράκης: «Μετράμε αντίστροφα για το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 18:30 Γράφτηκε από την
Ο προπονητής των Δαφνών, Νίκος Φανουράκης. Ο προπονητής των Δαφνών, Νίκος Φανουράκης.

Αντίστροφα μετράνε στις Δαφνές για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β2 ΕΠΣΗ και του αγώνα κυπέλλου, σύμφωνα με τις δηλώσεις στο Prismasport.gr του Νίκου Φανουράκη.

Ο έμπειρος τεχνικός εμφανίζεται ικανοποιημένος από το γεγονός ότι τα πρωταθλήματα έχουν δρομολογηθεί μετά την πραγματοποίηση των κληρώσεων.

Η έναρξη του πρωταθλήματος έχει οριστεί στις 17/18 Οκτωβρίου με πρώτο αντίπαλο για τις Δαφνές τον Εθνικό, με τον Νίκο Φανουράκη να τονίζει ότι η ομάδα θέλει πολλή δουλειά ακόμη για να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα αλλά και για τον αγώνα κυπέλλου με τον ΟΦΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το γεγονός ότι έγιναν οι κληρώσεις είναι ένα θετικό μήνυμα και αν πάνε όλα καλά θα έχουμε ξανά δράση στο τοπικό ποδόσφαιρο. Μας χαροποιεί όλους γιατί μετράμε πλέον αντίστροφα για την έναρξη των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου.

Εμείς είμαστε μια ομάδα που θέλει πολλή δουλειά και προσπαθούμε παρά τις παράξενες και πρωτόγνωρες καταστάσεις που περνάμε όλοι μας να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Εύχομαι ένα καλό πρωτάθλημα και πάνω από όλα υγεία και προσοχή σε όλους.»


Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport