Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Παίζουν τους κόπους μιας χρονιάς Πυργιώτισσα και Ασίτες!

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 17:03 Γράφτηκε από την

Η συνέχεια του αγώνα Πυργιώτισσα-Ασίτες για την 25η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ την Κυριακή στις 17:30 θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τους κόπους όλης της χρονιάς και για τις δύο ομάδες. Το παιχνίδι είχε διακοπεί λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και ενώ το σκορ ήταν 0-0.

Η ομάδα του Τυμπακίου βρίσκεται στην 12η θέση με 15 βαθμούς και τα παίζει όλα για όλα για να αποφύγει σε πρώτη φάση τον απευθείας υποβιβασμό. Σε περίπτωση ήττας αποχαιρετάει την κατηγορία, ενώ με ισοπαλία διατηρεί τις ελπίδες της για συμμετοχή στον αγώνα μπαράζ για την παραμονή (από τον πρώτο όμιλο ο Ερμής Α. τερματίζει στην 12η θέση).

Δεν είναι όμως στο χέρι της, αφού θα πρέπει να ηττηθεί ο Χείμαρρος την τελευταία αγωνιστική από τον Αγ. Δημήτριο και να κερδίσει τις Ασίτες και τη Θέρισο 1978. Αν το πετύχει θα προσπεράσει τον Χείμαρρο ή θα ισοβαθμήσουν και θα τον ρίξει στη Γ΄ΕΠΣΗ (υπερτερεί στην ισοβαθμία).

Οι Ασίτες βρίσκονται στην τρίτη θέση με 46 βαθμούς και η νίκη είναι μονόδρομος για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για την άνοδο μέσω της 2ης θέσης. Απαραίτητη προϋπόθεση για να το πετύχουν είναι να κερδίσουν και τους Ν. Αλμυρού και να ηττηθεί ο ΕΓΟΗ στις Δαφνές. Σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερεί η ομάδα της Βαγιάς σύμφωνα με τη μέχρι σήμερα διαφορά τερμάτων.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport