Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019

Διπλή κίνηση με γνώμονα το μέλλον ο ΟΦΑΜ (Pics)

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 18:45 Γράφτηκε από τον

Στην απόκτηση δύο νεαρών ποδοσφαιριστών προχώρησε ο ΟΦΑΜ, συνεχίζοντας την φιλοσοφία της ομάδας που βασίζεται στην ανάδειξη ταλέντων.

Ο λόγος για τους Γενιτσαρίδη και Αντώνη Μαργαριτσανάκη (γενν. 2004).

Οι δύο παίκτες ανήκαν στην ακαδημία του Candia και σίγουρα με την μεταγραφή τους στον ΟΦΑΜ θα βελτιωθούν και θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν στο άμεσο μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε συνέχεια της συνεργασίας που έχουμε με την Ακαδημία ποδοσφαίρου "Candia Sport" του κ. Χρήστου Καταρτζόγλου, το Δ.Σ. του Ο.Φ.Α.Μ. ανακοινώνει την απόκτηση των νεαρών ποδοσφαιριστών Χάρη Γενιτσαρίδη κ Αντώνη Μαργαριτσανάκη (γενν. 2004).
Καλωσορίζουμε το Χάρη και τον Αντώνη στην οικογένεια του Ο.Φ.Α.Μ. και τους ευχόμαστε να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα κ πολλές επιτυχίες.
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Καταρτζόγλου για τη συνεργασία κ ευχόμαστε στον ίδιο αλλά κ στους συνεργάτες του να έχουν μια καλή αγωνιστική περίοδο.
Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί κ στο μέλλον, καθώς αναγνωρίζουμε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία "Candia Sport".

Σχετικές φωτογραφίες:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)