Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Θέρισσος: Θερμές ευχαριστίες στον Φ. Γκουζιώτη, πιθανότατα υπηρεσιακός τεχνικός ο Μ. Τσέρος

Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2020 17:50 Γράφτηκε από την
Αθλητικός Όμιλος Θερίσσου. Αθλητικός Όμιλος Θερίσσου.

Το Δ.Σ της Θερίσσου με ανακοίνωση γνωστοποίησε την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή, Φώτη Γκουζιώτη, τον οποίο ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα.

Το Prismasport.gr σας είχε ενημερώσει νωρίτερα (διαβάστε εδώ).

Η απόφαση πάρθηκε από κοινού και από τις δύο πλευρές, οι οποίες είχαν μια άριστη συνεργασία. Ο έμπειρος τεχνικός αποχωρεί με απολογισμό δύο ήττες στο πρωτάθλημα και με την επιτυχία της πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ της Θερίσσου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του κοινή συναινέσει με τον προπονητή, Φώτη Γκουζιώτη. Στο διάστημα που ήταν στην ομάδα μας με την εργατικότητα και το ήθος του, την βοήθησε πολύ να στηθεί από μηδενική βάση στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο προπονητή, Φώτη Γκουζιώτη και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην προσωπική του ζωή αλλά και στο ποδόσφαιρο».

Η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Πιθανότατα αναλαμβάνει υπηρεσιακός τεχνικός ο Μαρίνος Τσέρος μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του κ. Γκουζιώτη. Ο κ. Τσέρος θα καθίσει στον πάγκο της Θερίσσου στον επόμενο αγώνα με το Άλογο Μ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport