Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020

Κατοχυρώθηκε στον Εθνικό ο αγώνας – Η ποινή στις Ελπίδες

Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 13:29 Γράφτηκε από τον

Και επίσημα παίρνει το παιχνίδι άνευ αγώνος ο Εθνικός κόντρα στις Ελπίδες με 3-0.

Θυμίζουμε πως οι φιλοξενούμενοι προσήλθαν στο Μαρτινέγκο με 10 παίκτες και έναν μικρό στην σύνθεση τους. Ο διαιτητής κ. Ξυπάκης ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας του Καρτερού ότι σύμφωνα με την προκήρηξη της ΕΠΣΗ δεν επιτρέπεται να ξεκινήσει ο αγώνας χωρίς οι δύο ομάδες να έχουν δύο μικρούς σε ηλικία παίκτες στην ενδεκάδα.

Οι Ελπίδες υποστήριξαν ότι ο παίκτης εργάζεται και θα καθυστερήσει, ωστόσο μετά από ένα χρονικό διάστημα, το οποίο είχε τη δυνατότητα να ορίσει ο διαιτητής δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο και το Φύλλο Αγώνα έκλεισε εις βάρος των Ελπίδων.
Και σήμερα ήρθε η ενημέρωση της Ένωσης να το επιβεβαιβεώσει.

Πιο αναλυτικά:

"ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ: ΕΘΝΙΚΟΣ – ΕΛΠΙΔΕΣ

ΘΕΜΑ: ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ

Κύριε Πρόεδρε,

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν αποφάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. με αριθμό Πρακτικού 3/08.10.2019 ο αγώνας της 06/10/2019 ΕΘΝΙΚΟΣ - ΕΛΠΙΔΕΣ , ο οποίος ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ με υπαιτιότητα του Σωματείου ΕΛΠΙΔΕΣ, (ΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΓΕΝ. ΑΠΟ 1/1/1998 και ΜΕΤΑ ), ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ με σκορ 3-0 υπέρ του Σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ, ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ 3 ΒΑΘΜΟΙ από τον Βαθμολογικό πίνακα του Σωματείου ΕΛΠΙΔΕΣ και του επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 100€.-"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)