Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στη Χερσόνησο

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 19:55 Γράφτηκε από τον
Χερσόνησος Χερσόνησος

Η Χερσόνησος με σωστά και μετρημένα βήματα βρίσκεται στην κορυφή της Α2 ΕΠΣΗ και δείχνει έτοιμη να επιστρέψει στην κορυφαία τοπική κατηγορία του Ηρακλείου.

Του Δημήτρη Γιγουρτσή

Αναμφίβολα η Χερσόνησος αποτελεί μία από τις ιστορικότερες ομάδες του Ηρακλείου έχοντας αγωνιστεί στις εθνικές κατηγορίες, ακόμα και στην πολύ δυνατή τότε Γ' Εθνική.

Κάποιες κακές συγκυρίες την έχουν αναγκάσει να αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην Α2 ΕΠΣΗ, δηλαδή σε μία κατηγορία που δεν αρμόζει στην ιστορία και το μέγεθος της.

Φέτος όμως δείχνει πως είναι έτοιμη να επιστρέψει στην Α1. Για να γίνει όμως αυτό έχουν μπει οι σωστές βάσεις  από την συγκρότηση της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι έχει φτιαχτεί ένα δυνατό σύνολο, μείγμα έμπειρων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, που μέχρι στιγμής την οδηγεί στην κορυφή, στο +9 από τους διώκτες της.

Στο πρόσωπο του Άγγελου Βαρδάκη η Χερσόνησος έχει βρει έναν εξαιρετικό προπονητή που έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών την ομάδα του Λιμανιού και γνωρίζει όσο κανείς άλλος πρόσωπα και καταστάσεις.

Παράλληλα πάντα δίπλα στην ομάδα είναι η διοίκηση, η οποία δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα που θα ζήλευαν ομάδες παραπάνω κατηγοριών.

Έχοντας αυτόν τον εξαιρετικό συνδυασμό θεωρείται βέβαιο πως η Χερσόνησος θα επιστρέψει στην Α1 ΕΠΣΗ, κατακτώντας μάλιστα τον τίτλο της Α2, ενώ γιατί όχι στο βάθος της διαδρομής να μην υπάρχει και η επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)