Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020

Ο Δημήτρης Παντελής θυμάται... τον Ρούβα του 2013!

Σάββατο, 04 Απριλίου 2020 14:02 Γράφτηκε από τον
Ο Δημήτρης Παντελής θυμάται... τον Ρούβα του 2013! Ο Δημήτρης Παντελής θυμάται... τον Ρούβα του 2013!

Ο ιστορικός Ρούβας έχει ζήσει αρκετές ιστορικές στιγμές και ήταν για πολλά χρόνια ένα όνομα που "έπαιζε" στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Εκτός από πολλούς σπουδαίους παίκτες από το Ηράκλειο αλλά και από το νησί μας που έχουν τιμήσει την φανέλα της ομάδας από την Γέργερη, έχουν αγωνιστεί και άσσοι από την υπόλοιπη Ελλάδα που ξεχώρισαν.

Ένας από αυτούς είναι και ο Δημήτρης Παντελής ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποιότητα. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Παντελής βγήκε από την Κ20 του Παναθηναϊκού και τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα τα έκανε με την φανέλα του Παναθηναικού.

Επιπλέον έχει αγωνιστεί για πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων είναι η Κέρκυρα, ο Φωστήρας, ο Εθνικός και η Γλυφάδα.

Ο ίδιος μέσα από ανάρτηση που έκανε στο Facebook θυμήθηκε το έτος του 2013 και την παρουσία του στον Ρούβα που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους τότε συμπαίκτες του αλλά και την διοίκηση του σωματείου της Γέργερης!

Η ανάρτηση αναφέρει:

"Το 2013 βρέθηκα σε μια ομάδα στην Κρήτη, Ρουβας . λεγόταν.

Παντελονάτοι παράγοντες και τρομεροί συμπαίκτες..σε ένα γήπεδο με πάνω από 1000 μέτρα υψόμετρο αλλά πραγματικά άξιζε τον κοπο! Είχα συμπαίκτες superleagatous όπως ο Λάμπρος Κεφαλούκος ο Παναγιώτης Πετράς, ο Κορδονούρης ο , Ρουμπάκης ο Τριανταφύλλου, ο Ανυφαντάκης, ο Αργυράκης ο Μπάμπης Μουρατίδης και το τανκ Γιάννης Φουκαράκης".

 

Του Μάνου Κασαπάκη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)