Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020

Α. Βλαχάκης: «Ο Τζώρτζογλου είναι το καταλληλότερο πρόσωπο για να εκφράσει τον ερασιτέχνη παράγοντα»

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 20:28 Γράφτηκε από τον

Στήριξη στο πρόσωπο του Νίκου Τζώρτζογλου από τον Αντώνη Βλαχάκη

Ενώ βρισκόμαστε σε μία δύσκολη περίοδο, λόγω του covid-19, για το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ο Αντώνης Βλαχάκης θέλησε μέσω δήλωσης του στο Prismasport.gr να δείξει την στήριξη του στον Νίκο Τζώρτζογλου αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι "Ο Τζώρτζογλου είναι το καταλληλότερο πρόσωπο για να εκφράσει τον Ερασιτέχνη παράγοντα". 

Αναλυτικά η δήλωση του Αντώνη Βλαχάκη:

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο ερασιτεχνικό ποδοσφαιρο έχω να καταθέσω τα εξής !

Με τον Νίκο Τζωρτζωγλου δεν συμπορευτήκαμε λόγω διαφορετικής φιλοσοφίας αλλά οφείλω να του εκφράσω δημόσια ότι έχει το θάρρος της άποψης του να μιλάει δημόσια για αυτά που εμείς μιλάμε πίσω από κλειδαρότρυπες !!

Αναγνωρίζοντας όμως την προσπάθεια του εκ του αποτελέσματος στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ,γιατί ίσως .. ίσως .επαναλαμβάνω αν δεν υπήρξε μπροστάρης στο χώρο να εμπνεύσει αρκετούς ρομαντικούς παράγοντες να ασχοληθούν με τα δρώμενα του ποδοσφαίρου ,ίσως να μην μιλούσαμε σήμερα για 80 αθλητικά σωματεία στο νομο μας !

Σίγουρα ο τρόπος σκεψης του εκφράζει σχεδόν όλους μας ,αλλά ο τρόπος έκφρασης του να μην υιοθετείται από πολλούς για διαφορετικούς λόγους !

Πρόσφατα σε συνάντηση μας του έδωσα Συγχαρτηρια για την οξυδερκής σκέψη που διακρίνεται και όπως του ανέφερα ειναι ίσως από τους λίγους που γνωρίζουν τοσο βαθειά το πρόβλημα στο χώρο του αθλήματος !

Επειδή ίσως να μην υπάρξει δεύτερη ευκαιρία θεωρώ ότι ειναι το καταλληλότερο πρόσωπο να εκφράσει τον ερασιτέχνη παράγοντα και επ' ευκαιρία να υπενθυμίσω τι σημαίνει ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γιατί προφανώς αρκετοι δεν γνωρίζουν την δομή του η οποία αποτελείται από εθελοντές παράγοντες που δημιουργούν σωματεία στην γειτονιά τους ή στο χωριό τους για να ωθήσουν την νεολαία των περιοχών τους στο ποδόσφαιρο παράγωντας κοινωνικό έργο.

Να σας γνωρίσω δε ότι η δύναμη τους είναι τέτοια που μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλες ανατροπές σε οποιαδήποτε πολιτικά σκηνικά και αυτή η δύναμη τους αντλείται μέσα από την αναγνώριση της ανιδιοτελούς προσφοράς στις τοπικές κοινωνίες .

Α/πρόεδρος
ΝΆΠΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Δημ Συμβ 2ης Κοινότητας Ηρακλειου

Βλαχακης Αντωνης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search