Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Δημήτρης Λυδάκης: «Στόχος μας να καθιερωθεί ξανά ο Μαραθώνας στην Α΄ κατηγορία»

Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 17:11 Γράφτηκε από την
Ο Δημήτρης Λυδάκης. Ο Δημήτρης Λυδάκης.

Σε νέα εποχή όπως είναι γνωστό έχει εισέλθει ο Μαραθώνας μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Δημήτρη Λυδάκη.

Ο νέος πρόεδρος της ομάδας των Καλεσών, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του και την ποδοσφαιρική του πορεία με το ιστορικό σωματείο ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής με τεράστια προσφορά μίλησε στο Prismasport.gr.

Ο ακούραστος εργάτης του Μαραθώνα και αγαπητός σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο σύλλογος στοχεύει σε μια αξιοπρεπή πορεία και να καθιερωθεί ξανά στην Α1 ΕΠΣΗ.

«Μου ζητήθηκε να αναλάβω το πόστο του προέδρου και δεν είχα κανένα λόγο να αρνηθώ. Τα παιδιά είναι δίπλα μου, δείχνουν διάθεση και πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο», τόνισε και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και παράλληλα ο Μαραθώνας να καθιερωθεί ξανά στη μεγάλη κατηγορία, όπου ανήκει».

Στα πλάνα της νέας διοίκησης είναι και η οργάνωση της Ακαδημίας των Καλεσών, προκειμένου η ομάδα να αξιοποιήσει τα δικά της ταλέντα και να γίνει πόλος έλξης για τα παιδιά του χωριού.

Όσον αφορά τον σχεδιασμό ενόψει του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ προέχει η πρόσληψη προπονητή. Το Δ.Σ του Μαραθώνα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με δύο τεχνικούς και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις. Στον μεταγραφικό τομέα και μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον νέο τεχνικό θα δρομολογηθούν και τα μεταγραφικά ζητήματα με 4 ή 5 μεταγραφές να κρίνονται απαραίτητες, έτσι ώστε να χτιστεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ