Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο «Πόντιος» στο prismasport.gr : «H Κρήτη είναι η τρίτη μου πατρίδα» (pics)

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020 12:48 Γράφτηκε από τον

Φανατικός ΠΑΟΚτζης με διαρκείας και αγάπη για τον ΟΦΗ.


Πόντιος στην καταγωγή με παθολογική αγάπη για την Κρήτη και το Ηράκλειο.


Ήρθε πριν τριάντα χρόνια άγνωστος μεταξύ αγνώστων και κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς ερωτικούς μετανάστες .


Ο λόγος για τον Δημήτρη Δημητριάδη τον γνωστό σε όλους «Πόντιﻨ λόγω της καταγωγής του αλλά και του μοναδικού καφενείου-Μεζεδοπωλείου με την επωνυμία «Πόντιος» το οποία διατηρεί για δύο και πλέον δεκαετίες επί της Λυσιμάχου &Καλοκαιρινού 12 κοντά στο Ιστορικό μουσείο Κρήτης.


Ο «Πόντιος» είναι ένας τρελός τύπος με ιδιαίτερο και καυστικό χιουμορ αλλά με καθαρή καρδιά και ξεκάθαρες απόψεις.


Όλα τα παραπάνω τον έκαναν να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί.


Το μαγαζί του έχει γίνει στέκι για τους φανατικούς φίλους του ΟΦΗ αλλά και αρκετούς παλαίμαχους που βρίσκουν εκεί την ζεστασιά για μια καλή παρέα και μια δυνατή ποδοσφαιρική κουβέντα, αλλα και για μια παρτίδα πρέφα .
Ανδριανίδης, Πατεμτζής, Τσινός, Αδάμος , Χανιωτάκης και πολλοί άλλοι δίνουν το δικό τους ραντεβού στο αγαπημένο τους στέκι.

Ο Δημήτρης Δημητριάδης αποφεύγει σαν τον διάολο το λιβάνι τις συνεντεύξεις αλλά η πίεση που δέχθηκε ήταν αφόρητη και έτσι αποφάσισε να ενδώσει στις πιέσεις του prismasport.gr . και αναφέρθηκε για την αγάπη του στην Κρήτη και για τα αισθήματα του για τον ΟΦΗ, αλλά και τα κοινά στοιχεία των οπαδών του ΟΦΗ και του ΠΑΟΚ.

Για την αγάπη του για την Κρήτη τονίσε ότι


« Η Κρήτη είναι για μένα η τρίτη μου πατρίδα γιατί όταν κατέβηκα μόνιμα σε ηλικία 20 χρόνων άνοιξε την αγκαλιά της και με δέχθηκε πολύ θερμά.
Από τότε έχω παντρευτεί , έχω κάνει δυο υπέροχα κορίτσια και ειμαι πλέον μόνιμος κάτοικος Ηρακλείου..

Για τα συναισθήματα για τον ΟΦΗ ανάφερε χαρακτηριστικά

« Τα αισθήματα μου για τον Όμιλο είναι γνωστά σε όλους τους οπαδούς και ιδιαίτερα στους δικούς μου τους ΠΑΟΚτζήδες αλλά και και σε αυτούς του ΟΦΗ.
Κάθε χρόνο σταθερά με διαρκείας και με το γνωστό πανό του Εύξεινου Λέσχης Ποντίων Ηρακλείου να βρίσκεται στα κάγκέλα του Γεντί Κουλέ.


Οι σχέσεις μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων είναι σχεδόν αδερφικές θα έλεγα, με την παθολογική αγάπη στις ομάδες μας, με τα σχεδόν κοινά συνθήματα
Και αν καμιά φορά μαλώνουμε δεν είναι κακό και τα αδέρφια σε μια οικογένεια το ίδιο πράγμα κάνουν.
Τέλος θεωρώ ότι μας ενώνει το μίσος μας για το ΠΟΚ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αλέξης Χριστινάκης

Τελευταία άρθρα από τον/την Αλέξης Χριστινάκης

Σχετικά Άρθρα