Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019

Μπαράζ με 14 ανανεώσεις στον ΕΓΟΗ

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 13:07 Γράφτηκε από τον

Με ανακοίνωση του ΕΓΟΗ γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας του με 14 παίκτες από το ήδη υπάρχον ρόστερ.

Στους παίκτες αναφέρεται και το όνομα του Θοδωρή Λαγογιάννη ο οποίος θα συνεχίσει να είναι αρχηγός της ομάδας της Βαγιάς και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΓΟΗ:

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΕΓΟΗ 14 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΕΓΟΗ ,

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΟΝΤΑΚΗ ΓΙΑΝΝΗ, Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΓΟΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 14 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ!! ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1) ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ

2) ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ

3) ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΑΚΗΣ

4) ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ

5) ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ

6) ΝΤΙΝΕΛΑΡΙ

7) ΑΘΟΥΣΑΚΗΣ

8 ) ΜΟΥΡΑΤΑΙ

9) ΖΕΚΙΟ

10) ΚΕΣΚΟΣ

11) ΑΟΥΓΚΛΕΝΤ

12) ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ

13) ΜΠΕΖΑΝΙ

14) ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΘΕΛΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΟΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ! ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ! Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΓΟΗ ΠΛΕΟΝ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ , ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΠΑΦΕΣ, ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ , ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ,

ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ. Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΓΟΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ! ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΓΟΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ , ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ, ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ! Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΟΝΤΑΚΗ ΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ , ΚΟΣ ΚΟΡΟΒΕΖΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ. ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΟΤΕΡΑ!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)