Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020

Φουριόζοι νεοφώτιστοι!

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 18:23 Γράφτηκε από τον

Με το γκάζι πατημένο βρήκε η αυλαία της Α2 ΕΠΣΗ, τριες νεοφώτιστες ομάδες που ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις του με νικηφόρα αποτελέσματα. Ο λόγος για τις Ασίτες, τον Δωριέα αλλά και την Βόνη που χαμογέλασαν με το καλημέρα βάζοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης "στο σακούλι".

Ας τα πάρουμε όλα όμως με την σειρά τους. Το απόγευμα του Σαββάτου στην Βαγιά ένα ντέρμπι από την σεζόν 2018-2019 με τον ΕΓΟΗ να φιλοξενεί τις Ασίτες, με τους φιλουξενούμενους να φεύγουν με το διπλό επικρατώντας με 1-2.

Εν συνεχεία, την Κυριακή ο Δωριέας, στο γήπεδο του Καστελλίου επιβλήθηκε με 1-0 του πάντα επικίνδυνου και νεανικού Αθλόπολις ενώ στο μεγάλο αποτέλεσμα της αγωνιστικής, η Βόνη του Μιχάλη Καλυκάκη πέρασε από την Χερσόνησο αφού κέρδισε τις Γούβες με σκορ 1-3!

Βέβαια μια νεοφώτιστη ομάδα στην Α2 που τράβηξε πάνω της τα βλέμματα είναι και το Μεταξοχώρι μετά και το 3-3 που απέσπασε στην έδρα που πολύ ισχυρού Ρούβα.

Συμπέρασμα της αυλαίας του πρωταθλήματος είναι πως όχι και άδικα, η εφετινή Α2 χαρακτηρίζεται ως μια από τις δυνατές των τελευταίων χρόνων...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)