Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020

Παράσχος Σολογάνης: "Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να παραμείνουν ψηλά στον ποδοσφαιρικό χάρτη οι Γούβες"

Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019 15:00 Γράφτηκε από τον

Ένα από τα καινούργια πρόσωπα που συμμετέχουν στο φετινό Δ.Σ της ομάδας των Γουβών είναι και ο επιχειρηματίας Σολογάνης Παράσχος ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο Prismasport.gr για την ανάμειξη του με το σωματείο των Γουβών και για τους στόχους της ομάδας.

Ο παράγοντας της ομάδας των Γουβών, μιλάει για τους στόχους που έχει θέσει ο ίδιος αλλά και η διοίκηση για την επόμενη μέρα, ενώ οριοθετεί και τους προσωπικούς του στόχους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

"Αν και δραστηριοποιούμε πολλά χρόνια στις Γουβες και ενώ είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου εντούτοις δεν είχα ασχοληθεί με την ομάδα τόσο ενεργά στο παρελθόν.

Βλέπω ότι τα τελευταία χρόνια γίνεται μια πολύ καλή δουλειά σε όλους τους τομείς και αποφάσισα να συμμετέχω και να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο. Τα πολλά νέα πρόσωπα στο καινούργιο Δ.Σ της ομάδας οι κοινές μας αντιλήψεις οι κοινοί μας στόχοι με κάνουν πολύ αισιόδοξο ότι και φέτος η παρουσίας της ομάδας μας θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή.

Στόχος της διοίκησης και δικός μου η ομάδα να συνεχίσει την καλή πορεία να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και ο κόσμος των Γουβών να είναι σίγουρος ότι θα κάνουμε ,τι μπορούμε όλοι μαζί ώστε η ομάδα μας να καταφέρει να παραμείνει ψηλά στον ποδοσφαιρικό χάρτη".

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)