Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020

Σ. Δεττοράκη: «Εγώ είμαι εδώ και περιμένω να γυρίσεις»

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 14:45 Γράφτηκε από τον

Η Στέλλα Δεττοράκη, μία οπαδός αθλημάτων και ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου,η οποία για πολλά έτη στηρίζει την ομάδα του ΠΑΟ Γουβών , μοιράζεται μέσω του prismasport.gr την αγωνία της για την “τύχη” της ομάδας:

Έχει ζήσει τις περισσότερες αν όχι όλες τις επιτυχίες του ΠΑΟ Γουβών με τις οποίες έχει γεμίσει με υπερηφάνεια γιατί εκτός των άλλων άτομα από την οικογένεια της διατέλεσαν μέλη αυτών των επιτυχιών,

Βλέποντας την πενιχρή συμμετοχή στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση και με τα σενάρια να μην είναι τόσο ευοίωνα, εξέφρασε την αγωνία της για το μέλλον του σωματείου, ενώ παράλληλα απηύθυνε δημόσιο κάλεσμα σε όσους αγαπούν την ομάδα, να την στηρίξουν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά.

Στο τέλος η Στέλλα Δεττοράκη έκλεισε αυτό το όμορφο κείμενο με το σλόγκαν από όταν πρωτοξεκίνησε αυτή η προσπάθεια  "εγώ είμαι εδώ και περιμένω να γυρίσεις “.

Αναλυτικά όσα είπε η Στέλλα Δεττοράκη στο κείμενο που ακολουθεί:

“ Συμμετέχω εθελοντικά και υποστηρίζω με ότι δυνατότητες έχω εγώ και όλη μου η οικογένεια, όλες τις τοπικές δραστηριότητες . Μου αρέσει η εξέλιξη και η ανάπτυξη του τόπου μου.Από την ίδρυση της ομάδος έως και σήμερα είμαι οπαδός της ομάδας του ΠΑΟ Γουβών . Χειροκρότησα στην ομάδα αυτή πατέρα, θείο και ακόμα χειροκροτώ σύζυγο και φίλους. Έχω όνειρο λοιπόν να χειροκροτήσω εκεί και τον γιο μου σε 1-2 έτη.

Παρακολουθώντας πιστά κάθε αγώνα των τελευταίων ποδοσφαιρικών περιόδων, γέμισα υπερηφάνεια  βλέποντας την εξέλιξη της.

Αγωνιώ για τη μη συμμετοχή στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση του αθλητικού σωματείου

Καλώ όσους αγάπησαν την ομάδα αυτή στη προσπάθεια διατήρησης αυτής, στην αξιοπρεπή θέση της Α2 κατηγορίας που κατέκτησε.Θυμίζω το σλόγκαν της ομάδας στην έναρξη αυτής της προσπάθειας  “ εγώ είμαι εδώ και περιμένω να γυρίσεις “

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)