Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Η σπουδαία κίνηση fair play του Βασίλη Βασιλειάδη

Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2020 17:32 Γράφτηκε από τον
Βασίλης Βασιλειάδης Βασίλης Βασιλειάδης

Ο προπονητής των Γουβών, Βασίλης Βασιλειάδης προχώρησε σε μία σπουδαία κίνηση fair play μετά την νίκη της ομάδας του επί της Ομόνοιας.

Οι Γούβες επικράτησαν με 1-0 της Ομόνοιας και πήραν την πρώτη τους νίκη στη φετινή Α2. Σίγουρα πρόκειται για ένα γεγονός που έδωσε μεγάλη χαρά στην ομάδα των Γουβών, όμως ο Βασίλης Βασιλειάδης λειτούργησε σαν πραγματικός κύριος!

Συγκεκριμένα ο τεχνικός των Γουβών πήγε και χαιρέτησε έναν έναν όλους τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ηττημένης Ομόνοιας, δείχνοντας ταπεινότητα και σεβασμό. Το γεγονός μάλιστα εντυπωσίασε τον Νίκο Σωμαράκη που απαθανάτισε την εικόνα και έχει φάει όλα αυτά τα χρόνια τα γήπεδα του τοπικού με το κουτάλι!

Η σχετική ανάρτηση του Νίκου Σωμαράκη:

Ότι πιο όμορφο είδα χθες...
Ο προπονητής των Γουβών κ.Βασίλης Βασιλειάδης, μετά την λήξη του αγώνα, αντί να χοροπηδά και να πανηγυρίζει την πρώτη νίκη της ομάδας του, πήγε σεμνά και ταπεινά να χαιρετήσει τα παιδιά της ηττημένης ομάδας (Ομόνοια) και τον προπονητή της. Θα μου πεις έτσι κάνουν όλοι, επιτρέψτε μου να έχω αίσθηση της προσέγγισης...εδώ απλά είναι πραγματική και ανθρώπινη και έγινε όταν εγώ είχα μαζέψει τις κάμερες...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport